הקדמת הבחירות לכנסת ה-22 מביאה את הבית היהודי לבטל שוב את הפריימריז לקביעת היו"ר והרשימה לכנסת
מרכז הבית היהודי יתכנס בשבוע הבא בנחלים, כדי לאשר תיקונים בחוקה שיאפשרו למפלגה לרוץ בבחירות לכנסת ה-22 באותו אופן בו רצה המפלגה בבחירות לכנסת ה-21.
לשמור על יציבות המפלגה ללא טלטולים וזעזועים
במכתב ששלח מנכ"ל המפלגה ניר אורבך לחברי המרכז, הוא מבקש מהם להגיע לועידה של המפלגה כדי לאשר את השינויים.
"מתוך רצון לשמור על יציבות המפלגה ללא טלטולים וזעזועים מיותרים ולאחר התייעצות שנערכו עם חברי הכנסת, נבחרים ואישי ציבור שונים התקבלה במזכירות המפלגה החלטה משותפת עם יו"ר המפלגה, ח"כ הרב רפי פרץ, להציע את נוסח הוראת השעה הבאה, על מנת לצאת מאוחדים ובזמן הקצר ביותר למערכת הבחירות."

חברי המרכז יצטרכו לאשר מספר סעיפים, לפיהם "רשימת הבית היהודי למקומות 1-12 תהיה הרשימה שנבחרה על ידי המרכז לקראת הבחירות לכנסת ה-21 ובצירוף שריוני הוועדה המסדרת למקומות 1 ו- 3."
כדי למנוע מצב בו אין רוב מיוחס להחלטות הועידה, כפי שקרה לפני כחצי שנה, בהצבעה על הקמת הועדה המסדרת, חברי המפלגה יצביעו כי "הרוב הדרוש לשינוי תקנון המפלגה הוא רוב רגיל מחברי המרכז המשתתפים בהצבעה"
תגובות
ומה לגבי הכהניאסטים? נתקענו לתמיד עם בן גביר וגופשטיין השמנמנים?
בטוח שאינך מגיעה לקרסולי בן גביר עם כל השנאה שלך. אלה אנשים שהביאו הרבה קולות בבחירות האחרונות !! ואילולא הם הבית היהודי שלך לא היה עובר. אז תפסיקי ללכך על גופשטיין ובן גביר שעושים רבות לעם ישראל -מה שאת בטוח לא עושה !!! אם הם לא יצורפו לא נצביע ל-טב ויש עוד הרבה כמונו. ואגב, למה סמוטריץ לא הראשון??? מישהו בבית היהודי מנסה לסכסך כבר הרבה זמן .
יפה, מזל שזה מה שמפריע לך שהם שמנמנים אולי גם תהמרי באיזה חודש הם מזרוחניקית קטנה וגרועה
תגיד תודה יחלאה רק בגללם עברת ישחצן
יהי ה' עם הרב רפי והמפלגה כל הימים הרב רפי הוא מנהיג אמיתי
היי בזכות השמנמנים האלה הבית היהודי רלוונטי. תחשבו שהם גזענים אבל בתכלס הם ציונים ואוהבי ישראל. יש להם קהל עצום. תשאלו את סמוטריץ הוא היה בכנס של עוצמה.
זלזול לא מכובד אני קורא זלזול לא מכובד.אני לא עוצמה יהודית אך הם הביאו שבעים אלף קולות למה לזלזל?האדונים שהוזכרו הם עתירי זכויות ,למה לזלזל?
הם הביאו אולי 700 קולות.. שירוצו לבד, לא יעברו את אחוז החסימה וגם לא יבזבזו קולות כי כולם כבר הבינו שאין להם סיכוי
אק מצביעה למפלגות עם פרימריז פתוחים מתחיק כמה ראשי הבית היהודי בזים למפד״לניקים הוותיקים ובסוף הולכים בדיוק בדרכם. יודעים עם היו נותנים לחבאים להחליט רובם היו עפים על טיל בחזרה לבית מדרש שלהם. צבועים הביתה.