חדשות בעולם

שגריר ישראל לבריטניה: העבירו את השגרירות לי-ם

לרגל יום ירושלים, שגריר ישראל בבריטניה מארק רגב קרא לפרלמנט הבריטי לפעול להעברת שגרירות המדינה לירושלים. לדבריו: "העברת השגרירות תכיר באמת- שירושלים היא בירת ישראל והבירה ההיסטורית של העם היהודי"

שגריר ישראל לבריטניה: העבירו את השגרירות לי-ם
צילום: שגריר ישראל בבריטניה מארק רגב (צילום: הדס פרוש\פלאש 90)

שגריר ישראל בבריטניה מארק רגב קרא היום (ראשון) לממשלה הבריטית לפעול להעברת שגרירות המדינה מתל אביב לירושלים, זאת במסגרת סרטון מיוחד שפרסם ברשת לציון יום ירושלים בישראל.

"היום אנחנו מציינים את יום ירושלים וחוגגים את איחוד העיר. רק לאחרונה ציינו שנה להעברת השגרירות האמריקנית לירושלים, וכעת מדינות נוספות באירופה ובעולם מקדמים מהלכים דומים. הגיע הזמן להזמין את הממשלה הבריטית להעביר גם כן את שגרירותה לירושלים" אמר. "העברת השגרירות תכיר באמת- שירושלים הייתה הבירה ההיסטורית של העם היהודי, והיא הייתה הבירה של מדינת ישראל המודרנית ב-70 השנים האחרונות".

"כל משרדי הממשלה, הרשות המבצעת, המחוקקת, והשופטת, נמצאים כבר בירושלים" הוסיף רגב. "מסיבה זו, העברת השגרירות הבריטית לירושלים היא הדבר הנכון לעשות".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

2
2
ס.חכם
02.06.19

ירושלים הכי חשוב. היה בבון שהגיע לכאן ב48 כדי להשאיר את ירושלים בינלאומית ובפועל בידי הערבים. מחתרת לוחמי חירות ישראל בהובלת יצחק שמיר דאגה ששליח האו" ם ברנדןט יחזור לביתו בארון כבוד. ותזכורת מעת לעת מה היהןדים עושים כשמעצבנים אותם

1
יהודי פשוט
03.06.19

ובול בין העיניים אחח נחמד לראות כיצד גלגל מתהפך לו, כאשר מול בריטניה המסובכת בינה לבין עצמה לבין חברותיה, עומדת ישראל בגאון, ודורשת שאותה בירה שרק לפני כ70 שנה ניסיתם לבנאם למוות, ושלחתם את חוסי המסכן להילחם ולמות בשבילכם נגדנו - כעת איננו עוד בכיסכם, איננו מסכנים - כנגד העם הבריטי 'סוחר הארצות והתנ"ך' עומד לו העם האדיר בהיסטוריה ופוקד עליו: התעשת! קום! תכיר במציאות! תכיר בתהליך ההיסטורי האדיר שמתחולל פה כבר מאה וחמישים שנה, שאתה העם הבריטי ניסית לעכב אותו ולהכשילו ולמעול בתפקידך - והיא לא צלחה, ולעולם לא תצלח. אנו חזרנו הביתה לפני 52 שנה ולא נזוז מכאן לנצח נצחים.