לאחר שסיים את תפקידו בסדרה המצליחה 'פאודה', בה כיכב שתי עונות בתור המסתערב נאור. השחקן צחי הלוי עובר לככב על הבמות.
הלוי צפוי לככב במחזמר חדש, בשם "פלאשדנס" בבימויו של עומר זמרי, המבוסס על סרט הקולנוע המוכר משנות ה-80. הלוי יככב לצד זמרים ושחקנים מוכרים, ביניהם: ריקי גל, מיי פיינגולד, עדי כהן, ספיר יצחק ועוד. המחזמר צפוי לעלות ביולי הקרוב בתיאטרון תל אביב.

הלוי שעבר שינויים רבים בשנה האחרונה, ביניהם חתונתו עם העיתונאית לוסי אהריש ועזיבת פאודה, צפוי לככב בתפקיד מרכזי במחזמר החדש.
הוא יגלם את דמותו של ניק, אחיין של בעלי מפעל הפלדה, אותו הוא מקבל בירושה ומנסה להציל אותו מקריסה. במפעל מתפתח סיפור אהבה בינו לבין עובדת במקום בשם אלכס.
תגובות
צחי הלוי כישרון אמיתי כובש מסך תמשיך ככה- לפי דעתי מעבר לים אתה גם יכול לשחק -ולהצליח בגדול - לקבל תפקיד ראשי בסרט הוליוודי-- כוכב נולד
המקובלים: צחי אינו לוי ולא כהן אלא חולה לפי הקבלה, כל מי שנושא מוסלמיה או נוצריה. סימן שאינו מזרע ישראל כשר. אם נבוא לבדוק בייחוס משפחתו של צחי, נמצא, כי אחת מסבתותיו היתה גויה גמורה
צחי הלוי עצוב שהוא התחתן עם אישה לא יהודיה,הילדים לא יהיו יהודים.מתי שהוא הוא יצטער על זה,בטוח,כמו הרבה שעשו את זה לפניו וכשהתגרשו, הצטערו מאוד. אני מכירה הרבה סיפורים באופן אישי.
הניסיון יוכיח צריך להבין שאנשים לא אוהבים שמנהלים להם את החיים ואפילו הם טועים לא יודו בכך רק ניסיון קשה בין בני הזוג יכריע ואני לא בעד טוב לו אז שיהיה בריא ויצליח
אין חתונה. הוא בועל גויה. מקוה שיעשה תשובה בועל גויה זה עונש זועתי
רזה המון.מה זה??תתחיל לאכול או שלא מבשלים בבית???