חדשות

הפוליטיקאים מגיבים לליברמן: "דסבידנייה איווט"

תגובות לנאומו של יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמו בו האשים את הליכוד ונתניהו: "האיש מקיסריה מכנה את האיש מנוקדים שמאלני". סופר: "האיש מנוקדים שמוכן למסור את ביתו", שיר: "להתראות ליברמן"

הפוליטיקאים מגיבים לליברמן: "דסבידנייה איווט"
צילום: צילום: Noam Revkin Fenton/Flash90

המערכת הפוליטית מגיבה לדבריו היום (חמישי) של שר הביטחון לשעבר שבנאומו כינה את עצמו "האיש מנוקדים" כסמל לזהותו הימנית: "ליברמן מוכן למסור את ביתו".

במסיבת עיתונאים הגיב יושב ראש ישראל ביתנו אביגדור ליברמן לאשמות החריפות נגדו שמובילים בליכוד: "רוצה להזכיר לראש הממשלה שזה היה דווקא הוא שהצביע בעד ההתנתקות בכנסת, דווקא הוא שהוביל את ההתנצלות בפני ארדואן, הוא מונע עד היום את פינוי חאן אל אחמר- הליכוד לא מייצג את הימין, הוא מייצג פולחן אישיות".

בדבריו קישר למקום מגוריו, ההתנחלות נוקדים במזרח גוש עציון: "האיש מקיסריה מכנה את האיש מנוקדים שמאלני".

מיקי זוהר הגיב לדבריו של ליברמן: "אין לו את האומץ להגיד – אני לא רוצה את בנימין נתניהו כראש הממשלה"

סופר, התייחס לדבריו של ליברמן בעבר כי אמר שיפנה את ביתו בשביל הסדר קבע ואומר: "האיש מנוקדים שמוכן למסור את ביתו ולהפיל ממשלת ימין".

חברת הכנסת מהליכוד מיכל שיר כתבה: "דסבידנייה איווט", והוסיפה ברוסית: "До свидания Либерман! Мы будем скучать" – להתראות ליברמן, אנחנו נתגעגע אליך

תגובות

16
11
שמעון לוי
30.05.19

מפלגות המושחתים והחשודים בפלילים נוכלים על הימנים

1
חושך לגוים....
30.05.19

המתנחלים תומכים בממשלת שוחד מרמה והפרת אמונים מחללי שם שמים לעיני כל העמים.

2
עידו 2
31.05.19

איואט עבר ברית מילה? פרצופו מזכיר את סטלין תודה לבורא שהעיף אותו ממשרד הביטחון.

10
רן
31.05.19

תתבייש ליברמן בושה מלקק לשמאל

9
קוליקו
31.05.19

הגאון מיקימאוס מיקי אתה צודק ביבי שמאלן ולא ראוי שיהיה רוהמ. ראה ערך נוקדים/קיסריה ואולי תבין