טעים להכיר: מתכון לכיסוני בשר מטורטייה

בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, מתכון קל ומהיר שאפשר לאמץ כתוספת טעימה לשבת או לסתם ארוחת צהריים עם חברים. צפו עכשיו במתכון לכיסוני בשר מטוגנים, פריכים וטעימים שעשויים מעלי טורטייה

טעים להכיר: מתכון לכיסוני בשר מטורטייה
  (צילום: שני הלוי)

מתכון לכיסוני בשר מטורטייה

בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, מתכון קל ומהיר שאפשר לאמץ כתוספת טעימה לשבת או לסתם ארוחת צהריים עם חברים. צפו עכשיו במתכון לכיסוני בשר מטוגנים, פריכים וטעימים שעשויים מעלי טורטייה.

מנות: 12 כיסונים

מצרכים:

2 כפות שמן
1 בצל, חתוך לקוביות קטנות
2-3 שיני שום, קצוצות
500 גרם בשר בקר טחון
1/4 כוס רסק עגבניות
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית שבבי צ'ילי (לא חובה)
1 חבילת טורטיות
1/4 כוס קמח
1/4 כוס מים
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.

2. מוסיפים את הבקר וממשיכים לטגן, תוך ערבוב קבוע, כ-3-4 דקות עד שהבשר מחליף את צבעו.

3. מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים וממשיכים לבשל ביחד עוד 2 דקות. מכבים את האש.

4. חוצים את הטורטיות לשני חצאים בעזרת גלגלת פיצה/סכין

5. מערבבים בקערית את הקמח והמים לבלילה אחידה וסמיכה.

6. מניחים חצי טורטייה על משטח עבודה עם החלק העגול כלפי מטה. מברישים את החלק החתוך של הטורטייה בתערובת הקמח וסוגרים לכיס משולש. מחזיקים שנייה עד שקצוות הטורטייה נדבקים.

7. פותחים את הכיס וממלאים בתערובת הבשר ל-3/4 גובה הכיס.

8. מורחים את קצה הכיס בתערובת הקמח ומדביקים למשולש סגור. ממשיכים עם יתר הטורטיות.

9. מחממים שמן בסיר עד שהוא רותח (טמפ' 170-180 מעלות) ומטגנים את הכיסונים בשמן עד להשחמה יפה. לאחר מכן מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

מומלץ להגיש לצד רטבים אהובים, כמו: טחינה או ספייסי מיונז.

בתאבון!

======================

באדיבות המותג 'מאסטר שף'

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו