בליכוד משיבים ותוקפים בחזרה את חבר הכנסת גבי אשכנזי ממפלגת כחול לבן, בעקבות הבקורת שלו על חוק החסינות. במפלגת השלטון מזכירים לרמטכ"ל לשעבר את פרשת הרפז בה הסתבך ולעגו על הדרך גם ליו"ר כחול לבן, בני גנץ.

מוקדם יותר היום (שלישי) פרסם אשכנזי בחשבון הטוויטר שלו תמונה בה הוא נראה מחזיק דף שעליו כתוב: "מוותר על החסינות שלי". בצמידות לתמונה נכתב: "בשביל המאבק הזה אני מוכן להיכנס גם לטוויטר. חוק חסינות צריך רק מי שיש לו ממה לחשוש. אנחנו לא מפחדים מהחוק, אנחנו מכבדים את החוק".

בתגובה גורמים בליכוד מסרו כי "אנחנו מוותרים מראש על הטפות המוסר של גבי אשכנזי שהונה במיליונים את משקיעי חברת 'שמן' והכניס למטה הכללי של צה"ל את הפגר המסריח המכונה 'פרשת הרפז'".

עוד נאמר בהודעת הליכוד כי "לקבל מאשכנזי הטפות מוסר על ניקיון כפיים זה כמו להתייעץ עם בני גנץ על אבטחת מידע".

(צילום מסך מתוך חשבון הטוויטר של גבי אשכנזי)