גורם בליכוד מגיב הערב (חמישי) להתנגדות גדעון סער לחוק החסינות ותוקף את התקשורת: "לא לחינם תקשורת השמאל לא מפסיקה לחבק את גדעון סער", זאת לטענתו משום שהוא לא מחמיץ אף הזדמנות לחתור תחת נתניהו ולנסות להפיל אותו.

בכירים בליכוד הוסיפו בתגובה שהובאה בערוץ 12 כי  "זו בכלל יוזמה של יו"ר האיחוד לאומי ח"כ בצלאל סמוטריץ' ולא ברור על מה יוצא קצפו של סער". בתגובתם, מכנים הבכירים במפלגה את סער "מתחסד" וטענו כי הוא "מנסה לפגוע בנתניהו". הגדיל לעשות ח"כ דודי אמסלם, שצייץ בטוויטר: "גדעון סער, תתבייש לך".

ח"כ מיכל שיר בחרה לתקוף את האופוזיציה: "בשעות האחרונות יש מי שמנסה לסכסך בין ראש הממשלה לבין גדעון סער וליצור קרע פיקטיבי בתוך הליכוד. כל זאת מכיוון שח״כ סער התראיין והביע את דעתו בחדשות 12. הניסיונות הכי מביכים מגיעים מכיוון אנשי כחול לבן שהוציאו הודעות עוד לפני שהמיקרופון של סער התקרר" אמרה. "אני מבינה שאתם רגילים למפלגה שבה אדם אחד מסדר את חברי הכנסת כמו רשימת מכולת, אבל מפלגת הליכוד היא מפלגה דמוקרטית, בה מותר לכל אחד להביע את דעתו ללא חשש".

מנגד, באופוזיציה חיבקו את גדעון סער‏ "שהוכיח אומץ לב ציבורי הערב", אמר ח״כ יזהר שי. "משיחות שלנו עם בכירים אחרים, הוא לא יהיה האחרון שיגלה אחריות. ‏ערכים ויושרה קודמים למנעמי השלטון, ככה זה אצל מנהיגים אמיתיים", הוסיף עוד חבר הכנסת מכחול לבן. שותפו למפלגה עופר שלח חיזק את דבריו: "‫גדעון סער הוא הסדק הראשון בחומה. האנשים הישרים בליכוד ובקואליציה לא יוכלו לסבול את הכיוון שביבי הולך בו. ‬‫לא נניח להם, עד שיעשו מה שצריך‬״.

ח"כ רם שפע בירך גם הוא "שאפו לגדעון סער שהביע עמדה ערכית, ממלכתית וישרה כנגד יוזמות החקיקה המטורפות של נתניהו. יואילו בטובם עושי דברו של נתניהו לאמץ עמדה אמיצה זו היוצאת באופן מפורש כנגד חוקי חסינות פרסונליים, לחשב מסלול מחדש ולעמוד בצד הנכון של ההיסטוריה".