חדשות טלוויזיה

אביב אלוש מגיב לסערה: "הרעש יוצר את הקרעים"

בעקבות הסערה סביב כיסוי הראש של לינוי אברג'יל, שותפתה להנחיית טקס המשואות קרא שלא לתת במה למלעיגים: "הרעשים האלה יוצרים את הקרעים בינינו". במקביל מירי בוהדנה חיזקה את אברג'יל: "אמותינו לא התביישו בכיסוי הראש"

אביב אלוש מגיב לסערה: "הרעש יוצר את הקרעים"
צילום: צילום: פלאש 90

השחקן אביב אלוש הגיב היום (שישי) לסערת כיסוי הראש של שותפתו להנחיית טקס הדלקת המשואות, לינור אברג'יל, וקרא שלא לתת מקום לטענות נגד המראה של המנחה שחזרה בתשובה.

"הבנתי שהיו כמה צקצוקים ורעשי רקע לגבי הטקס" כתב באינסטגרם. "בעיני הם כל כך בטלים בשישים בתוך כל האהבה והטוב שהיה שם, וממש לא צריך לתת לרעשי הרקע האלה מקום- אבל כן להבין שהרעשים האלה יוצרים את הקרעים בינינו לבין עצמנו". בפוסט העלה סרטון מהדלקת המשואה של מארי נחמיאס, כשטען ש"זו ברכתה של האישה והמאמו שריגשה את כולנו, כי היא ברכה שמאחה קרעים".

במקביל, גם השחקנית מירי בוהדנה הצטרפה למחאה נגד המלעיגים והמלעיזים, כשפרסמה תמונה של עצמה כשראשה מכוסה בכיסוי ראש- זאת כאות הזדהות עם אברג'יל. "אמותינו לא התביישו בכיסוי" הבהירה. "כיסוי ראש זה סופר שיק. שרה רבקה רחל ולאה אימותינו לא התביישו בכיסוי הראש שלהן".

מירי בוהדנה בכיסוי ראש (באדיבות המצולמת)

תגובות

6
5
שיפי
10.05.19

מירי מהממת אין עלייך מירי מהממת

4
מירי
11.05.19

כיסוי כיסוי ראש בסדר גם סיון רהב דתיה ויש לה כיסוי. אבל לא מגדלים כמו כל החוזרים בתשובה זה לא נראה טוב המגדלים האלה. יש כיסוי ויש מגדל

3
שרה
13.05.19

מירי שלנו כל הכבוד מירי! גאה בך!!!! מילים יפות כל כך על אימותנו הצדיקות מאישה ואמא מדהימה כמוך