כשמכת חושך הגיעה ל"משחקי הכס". הפרק השלישי בעונה השמינית של "משחקי הכס", גרר הפעם מאות תלונות במקום ספויילרים. זאת בעקבות החלטת המפיקים לצלם את הפרק בחושך, מה שגרם בפועל לתסכול גדול בקרב מעריצי הסדרה, שרגילים ליהנות מאיכות צפייה ברמה גבוהה במיוחד.

אלפי צופים מרחבי העולם וישראל, טענו כי לא הצליחו לראות ברור את הדמויות ולהבין את הפרטים הרבים בפרק החדש. חברת YES המשדרת בישראל את הסדרה, החליטה בעקבות התלונות הרבות שקיבלה, להוציא הודעה רשמית בעניין ולהדגיש כי לא מדובר בתקלה טכנית שלהם, אלא בצורת הצילום של הסדרה. "הפרק ששודר, הוא פרק שצולם בחושך ולפיכך היינו פרק שהנראות שלו על המסך כהה וחשוכה במיוחד מאחר וכך צולם הפרק".

הגולשים ברשת, כמובן לא שכחו לסכם בהומור את חוויתם הקשה בפרק החשוך והמליצו לחבריהם שטרם ראו את הפרק החדש, להגביר את הבהירות במסך עד המקסימום שניתן ולכבות את האורות בבית.

ההכנה הכי נכונה לפרק החדש:

השחקנית המוכרת קולין בלינג'ר:  "ניסיתי לצפות במשחקי הכס הלילה, אבל היה חשוך מדי ולא היה אפשר לראות דבר…"

חושך ואש: מסכם את הפרק בשתי תמונות

הרגע הטוב בפרק של משחקי הכס אתמול: