חדשות המגזר

לפני ההשבעה: הח"כ הסרוג אריאל קלנר עלה להר הבית

בדרך לכנסת עולים להר הבית. חבר הכנסת הנבחר אריאל קלנר (הליכוד) סיים לפני זמן קצר את ביקורו בהר הבית, שעות אחדות לפני השבעתו לכנסת. בהר הוא פגש את הח"כ היוצא יהודה גליק

לפני ההשבעה: הח"כ הסרוג אריאל קלנר עלה להר הבית
צילום: ח"כ אריאל קלנר בהר הבית

בדרך לכנסת עולים להר הבית. חבר הכנסת הנבחר אריאל קלנר (הליכוד) סיים לפני זמן קצר את ביקורו בהר הבית, שעות אחדות לפני השבעתו לכנסת.

עם כניסתו להר פגש קלנר את חבר הכנסת היוצא יהודה גליק שמסיים היום את כהונתו. הח״כ היוצא בירך את עמיתו הנכנס בברכת הצלחה ואמר ״שתזכה לעשות טוב בעולם״.

אריק קלנר בהר הבית (1)
אריק קלנר בהר הבית (1)

קלנר הדגיש שמדובר בביקור אישי: "עליתי למקום הקדוש ביותר לעם היהודי מאז ומעולם, כדי לשאוב כוחות לפעילות הציבורית שלי וכדי להביע את הזיקה העמוקה למקום הקדוש. ערב יום העצמאות חשוב לזכור שאנחנו חוגגים בזכות 2,000 שנות כיסופים למקום הזה. אחד האתגרים המונחים לפתחנו הוא ביטול המגבלות שמוטלות על יהודים בלבד בהר הבית והחזרת הריבונות הישראלית המלאה להר".

קלנר (39) נבחר במקום ה-34 ברשימת הליכוד והוא נציג מחוז חיפה. הוא נשוי ואב לארבעה, מהנדס תעשייה וניהול שעבד בסקטור הפרטי עד בחירתו לכנסת. קלנר ייסד את עמותת ״חזון לאומי – המרכז למנהיגות ציונית״ ועמד בראשה עד לאחרונה. הוא נמנה על האגף האידאולוגי בליכוד ובא לקדם בין השאר את החלת הריבונות על כל חבלי ארץ ישראל, הגברת המשילות והסרת חסמים לקידום כלכלה חופשית.

תגובות

11
6
גבי
30.04.19

חייב כרת כך פסקו כל גדולי הדור

1
עולה להר
30.04.19

מדוע אתה משקר? אין חיוב כרת בהר הבית. זה הלכה. יש כאלו רבנים שאסרו לעלות משום סבות שונות. חלק בגלל שלא עשו מחקר מספיק וטוענים שהם לא ידועים הגבולות הנכונות ויש חשש שמישהו יכנס לעזרה למרות שכל מי שעולה יודע שזה לא נכון. חלק אסרו בגלל שהם עדיין בגלות. וחלק אסרו בגלל השקפה מוטעית למשל ההר המורנקים שחושבים שרק אם נביא או משיח ירשה להם ועד אז אסור לעלות ויהרוג ואל יעבור. גדולי הדור (לא ברור מי אלו) אף פעם לא אסרו מה שהתורה מתירה.

2
מי שמך?
30.04.19

מי שמך? לשר ושופט?

3
די
30.04.19

די עם השטויות הרב גורן מגדולי הדור קבע במדידה היכן אפשר לעבור תפסיקו לאיים על לשון הרע חייבים כמצורע!!!!!

5
מה פסול בתכלת
30.04.19

איפה עוד שאר ה-109, הר קדשנו לא מעניין אותם ? איפה עוד שאר ה-109, הר קדשנו לא מעניין אותם ?

1
צוללת
30.04.19

קודם כל בלי שוחד ומרמה הפרת אמונים.. ציון במשפט תפדה ושביה הצדקה. לא בשחיתות

2
פיתאגורס
01.05.19

119 לא חשבון מסובך... או שאנחנו לא סופרים את המפלגות הערביות?

4
קובי
30.04.19

לא יבחר שוב כמו כל הח"כים שעלו עד היום ולא נבחרו שוב