חדשות

לפיד: "ההנהגה עוברת מהליכוד לכהניסטים"

מספר 2 ב'כחול לבן' ח"כ יאיר לפיד הגיב לרשימת הדרישות אותם הציג סמוטריץ' במו"מ עם נתניהו ואמר: "הנהגת הממשלה עוברת מידי הליכוד לידי הכהניסטים והתמורה היא חסינות לביבי"

לפיד: "ההנהגה עוברת מהליכוד לכהניסטים"
צילום: צילום: פלאש 90

מרכיבים ממשלה. יאיר לפיד הגיב הערב לפרסום רשימת הדרישות של ח"כ בצלאל סמוטריץ' לנתניהו: "הנהגת הממשלה עוברת מידי הליכוד לידי הכהניסטים והתמורה היא חסינות לביבי".

עוד הוסיף לפיד: "רשימת הדרישות של סמוטריץ׳ ושותפיו אומרת שהנהגת הממשלה עוברת מהליכוד לידי הכהניסטים. הכל בפנים. סיפוח מלא-מלא. ביטול ההתנתקות. ביטול סמכותו של בית המשפט. ביטול המנהל האזרחי. ביטול המבנה הדמוקרטי של מדינת ישראל. התמורה? חוק חסינות לביבי. עסקה מוצלחת בשבילם, טובה גם בשבילו. גרועה בשביל אזרחי המדינה״.

גם יו״ר מרצ, ח״כ תמר זנדברג הגיבה לדברים: "דרישותיו הקואליציונית של סמוטריץ׳ הן העתק של דיל השחיתות – התנחלות. הרס בית המשפט, סיפוח ומערב פרוע בהתנחלויות תמורת עיר מקלט לראש ממשלה מושחת עם עננת שחיתות מעל ראשו״.

תגובות

55
50
אהרון
22.04.19

תשמע אחי אתה צודק...הכל נכון תאכל את הלב מה אתה מתכונן לעשות? חוץ מלבכות...כלום אכלתם אותה אבל בגדול...עכשיו סיתמו את הפה. כשהגדולים עובדים, הילדים שותקים

49
אנונימי
22.04.19

איך יחזירו את הגרעון לארצות הברית עם תפילות? מן ושלו ירדו מהשמיים בכמויות מסחריות איך? אני אסביר לכם איך : מחצבי הארץ כל הכסף ילך ההון הטכנולוגי ימכר המיסים המופצצים וככה מדינת ישראל תשאר רק עם חיריה וים של ערבים בגבולות

48
יהודי
22.04.19

יהודים יאיר העם היהודי במדינת יהודית ( בחוק שהתנגדת לא עם זועבי) בחר ימין ורוצה ממשלה עם תוצאות ימין...אז ? ששש שב בשקט ..אין לך זכות דיבור ...או למרר את חיי הממשלה של היהודים