בחירות 2019. רשימת חד״ש-תע״ל הגישה תלונה דחופה לועדת הבחירות בבקשה להוציא באופן מיידי את המצלמות שהותקנו בצורה לא חוקית על ידי פעילי ימין בקלפיות בישובים הערביים. במקביל המשטרה נמצאת בחלק מאשכולות הקלפי ומתחילה לאכוף את האיסור.
מדובר ביוזמה של תנועות ימין שהחלה לפני 6 שנים, לשלוח משקיפים לקלפיות במגזר הערבי, כדי למנוע זיופים. ככל הנראה הגדילו הפעילים ראש, והשתמשו במצלמות נסתרות כדי לתעד את הזיופים לכאורה. אך נתפסו.
חדש תעל זיוף| צילום: צילום: רשימת חדש-תעל
מחד״ש תע״ל נמסר: ״הימין הקיצוני מבין היטב את הכוח שלנו בהפלת השלטון וחוצה כל גבול באמצעים בלתי חוקיים בניסיון להתערב ולמנוע מהאזרחים הערבים להצביע. אבל גם אנחנו מבינים את כוחנו. יוצאים להצביע היום על אפם ועל חמתם״
תגובות
הליכוד יודע איך ולמי הערבים מצביעים הוא לא צריך מצלמות נסתרות בשביל זה.
כנראה שפוסלים את הקלפי הזו הבחור כלל לא השתמש במצלמתו... ומאידך, המתלוננים לכאורה, משתמשים בכמה מצלמות כדי להטיל עליו אימה כופה. פשוט בושה. וכן גם חוסר הבנה בולט של השוטר מתפקידו.
מצלמה בקלפי אם אין מה להסתיר מה הבעיה במצלמה הרי ידוע שערבים רוצחים גנבים ושודדים ולזייף בקלפי אם הם יוכלו בלי למצמץ הם יעשו את זה ימח שמם