#ניקיון_פסח: הדרכים הכי טעימות לחסל בצק עלים

אם גם אתם מנסים להתפטר מבצק העלים שהצטבר לכם במקפיא, אספנו עבורכם כמה רעיונות מעולים ומהירים שתשמחו להכין בין הניקיונות. בתאבון

1.מתכון לדֵלי רול

מנות: 8 רולים | בשרי

(צילום: שטארסטוק)

מצרכים:

בצק עלים קפוא
1/3 כוס חרדל
113 גרם פרוסות פסטרמה
113 גרם פרוסות בשר הודו
חתיכות בשר/ חזה עוף מבושל(כמו זה שנשאר לכם משבת לדוג')
1 ביצה, טרופה
2 כפות שומשום

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בגודל 30X40 ס"מ בנייר אפייה ומשמנים קלות.

2. פותחים את גיליון בצק העלים על נייר האפייה, ומורחים עליו את החרדל באופן שווה

3. מסדרים את פרוסות הפסטרמה בשכבה על החרדל, מעל את פרוסות ההודו ולבסוף את הבשר

4. מגלגלים את בצק העלים לרולדה, כשהתפר כלפי מטה. לאחר מכן מברישים בביצה טרופה ומפזרים את השומשום.

5. אופים במשך 45 דקות עד שעה עד להשחמה קלה. ממתינים במשך 5 דקות לפני שפורסים ומגישים

=========

מקור


2. מתכון למאפה וולינגטון

לקראת הפסח המתקרב, מי מאיתנו לא רוצה לפנות מהמקפיא את שלל החמץ? ועוד בסטייל מלכותי? בדיוק בשביל הכנו לכם ספיישל חיסול חמץ והפעם: מתכון למאפה היישר ממטבחי הממלכה הבריטית- מאפה וולינגטון בגרסה הצמחונית.

לצפייה במתכון בגרסת הסלמון לחצו כאן | לצפייה במתכון בגרסת פטריות 

(צילום: www.tastemade.com)


3. מתכון למשה בתיבה (נקניקיות בבצק עלים)

מצרכים:
1 חבילת בצק עלים
10-12 נקניקיות סויה / בשריות
שומשום
1 חלמון ביצה טרוף עם כפית מים+ כפית חרדל

אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל200 מעלות

2. פותחים את גיליון בצק העלים על נייר האפייה וחותכים רצועות ארוכות ודקות

3. מלפפים על כל נקניקיה רצועת בצק, מהדקים את הקצוות ומסדרים הכול בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

4. טורפים את הביצה עם החרדל והמים, מברישים את הבצק מפזרים מעל שומשום.

5. אופים בתנור שחומם מראש במשך 20-30 דקות, עד שהבצק מקבל גוון שחום-זהוב.


4. מתכון למאפה איטלקי מפנק

אם מתחשק לכם ארוחת צהריים מהירה וטעימה או סתם נשנוש טעים בין הניקיונות, בצק עלים בשילוב תוספות אהובות לגמרי יכול לסגור לכם את הפינה.

לצפייה במתכון לחצו כאן

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
יאמיייייייייייייי
תמר | 08-04-2019 23:41
טעיםטעים