תנועת הריבונות מקבלת בסיפוק זהיר את הכרזתו הערב (שבת) של ראש הממשלה, בנימין נתניהו, על כוונתו להחיל את ריבונות ישראל על כלל הישובים ביהודה ושומרון.
בתנועה מדגישים כי אכן מדובר ברגע היסטורי, שכן גם אם מדובר בהבטחת בחירות הרי שלראשונה ראש ממשלה בישראל רואה בריבונות ישראל ביו"ש תכנית מדינית ברת יישום.
"על הצהרה שכזו יש לברך בהיותה נדבך משמעותי בהטמעת חזון הריבונות בדיפלומטיה ובמדיניות הישראלית", אומרות ראשי התנועה, יהודית קצובר ונדיה מטר, המדגישות כי "טרם שמענו מראש הממשלה חזרה נאום בר-אילן. עובדה זו מדאיגה מאוד."
קצובר ומטר מזכירות כי על פי מירב הסימנים והדיווחים תכנית טראמפ צפויה לכלול הקמת מדינה פלשתינית על חלק משטחי יהודה ושומרון במקביל להחלת ריבונות על ישובי יו"ש, תכנית המתיישבת היטב עם הצהרותיו הסותרות לכאורה של ראש הממשלה.
לדבריהן בבחירות המתקרבות יש לחזק את מפלגות הימין שתחזקנה את אמירתו האחרונה של נתניהו בדבר החלת הריבונות ולא כחלק מתכנית כוללת ברוח עסקת טראמפ. "על ארץ ישראל לא עושים עסקאות. ריבונות היא הכרח היסטורי וציוני בכל יהודה ושומרון ללא פשרות וללא נסיגות".
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
נאוה
כמה זמן לוקח לכן נשים להבין שכל ההבטחות הן כ ל ו ם (כפי שביבי אומר כל הזמן)!! הוא לא מתכנן ולא חושב להכיר בשטחי יו"ש - הכל למען...
כמה זמן לוקח לכן נשים להבין שכל ההבטחות הן כ ל ו ם (כפי שביבי אומר כל הזמן)!! הוא לא מתכנן ולא חושב להכיר בשטחי יו"ש - הכל למען ההישרדות -מתי תבינו ??? למה הוא לא עשה זאת עד עכשיו והכיר בהתנחחלויות מזמן ?? אני בצד הימני אבל מאוכזבת מאד מהבטחות שלא מקויימות !!!
המשך 15:21 07.04.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פופאי
נתניהו הוא לא ימין ולא אמין. לפני הבחירות השקרים נערמים לערימות גדולות וההבטחות הריקות מרקיעות שחקים.
09:07 07.04.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חמי
(ולא שלגברים חסר ... )
07:58 07.04.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
קובי
קודם כל שיפנה את חאן אל אחמר
03:26 07.04.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר