יו"ר מפלגת 'יחד', אלי ישי, פרסם בעמוד הפייסבוק שלו פוסט על כך שבסקר האחרון שפורסם בעיתון 'ישראל היום', מפלגתו קיבלה 0% ותוקף את הסוקרים שמעלימים בכוונת מכוון את מפלגתו.
"שמחתי לראות בסוף השבוע שעבר כי מפלגת 'יחד' מקבלת בסקר של ישראל היום 0.0%", כתב ישי בפתח דבריו. "אתם קוראים טוב, לא 2% וגם לא 0.1% אלא ממש 0.0%".
"אתם יודעים למה שמחתי?", כתב ישי. "כי סוף סוף כולם מגלים את הפרצוף האמיתי של הסקרים. תגידו לי חבריי הסוקרים. אתם באמת חושבים שמישהו מאמין שתנועת יחד היא אפס אחוז?".
ישי הציג טענה הפוכה וכתב: "כל עוד הייתם "מפרגנים" כמה עשיריות האחוזים, אולי היה מישהו שהולך שולל, אבל עכשיו כולם מבינים שכנראה אותם הכוחות שהטילו וטו, אותם הגורמים שפחדו מהוטו, יש להם סיבה טובה לפחד מתנועת 'יחד' בראשותי. הם יודעים שאני לא אתן לביבי להרכיב ממשלת אחדות עם גנץ&לפיד בשביל להעביר הסכם שלום. אז הם עושים הכל לטרפד את הריצה שלנו".
ישי טען כי מדובר בנסיון לגרום לו לפרוש מהמירוץ: "הבנתם איך זה עובד? פועלים במחתרת להסתיר אותנו מהסקרים, ואז טוענים למה אתם רצים אתם מזיקים ופוגעים בימין? מי שפוגע בימין, זה אלו שפעלו לטרפד כל אחדות שלנו עם מפלגות נוספות, וזה כעת אותם אנשים שמעלימים אותנו בסקרים למרות שהם מבינים שאם יחד נכנסת זה עוד 4 מנדטים לפחות לימין".
ישי המשיך וכתב: "אני רק רוצה להזכיר לחבריי הסוקרים כמה נתונים. שאולי ימנעו מהם את הביזיון לאחר תוצאות הבחירות: תנועת 'יחד' הביאה בבחירות האחרונות לכנסת 126,000 קולות. תנועת 'יחד' הביאה בבחירות המוניציפאליות לפני מספר חודשים בלבד, למעלה מ-26 נציגים ברחבי הארץ. והיא לא התמודדה בכל הערים. תנועת 'יחד' מחזיקה כעת ברשימות של 100,302 תומכים שנרשמו בחודש האחרון במיזם הקולות הגאוני באתר 'יחד', שכבר הועתק ע"י הליכוד ומפלגות נוספות".
"אז אם מאה אלף שנרשמו והביעו תמיכה, הם 0.0% בשבילם, אז תחשבו על עשרות האלפים שלא הגענו אליהם וטרם נרשמו. אני מתעודד", כתב השר לשעבר.





תגובות
אלי ישי, אתה הולך לשרוף 30000קולות בפעם הקודמת רצת עם מרזל שהביא לבד 80000 קולות על מה אתה מדבר???
במקרה הטוב הוא ישרוף 10000 קולות אף אחד לא שם עליו גם אלו שתמכו בו בעבר הבינו שהוא לא מתאים אין לו סיכוי
הפתעת הבחירות - אלי ישי גם אני שמחתי לראות 0 אחוז בסקרים. ולכן, כלל לא אופתע, אם אלי ישי יקבל לפחות 5 מנדטים.
המקובלים: אנו אחריך הרב ישי-אתה מקבל 4 מנדטים בעזה''י
זכותו לרוץ בלי להשתמש בכתרה של תורה. הרב מזוז אומר שלא יבגוד בישי. צריך להבין שזה תמיכה בדיעבד. לא נח לרב מזוז לבטל תורה ולהתעסק בדמיונות.
יחד.היחידה שהיא ימין/דתי נישמעת לדעת תורה ורב אפשר לחלוק. אבל אמת יש אחת מוחלטת.
אלי ישי ישי עשר
ישי ישר דרך.אך כרגע רק קרוב מאד לגבול%החסימה לא רק ישי על גבול %החסימה. גם: אורלי לוי וליברמן.