25 יום לבחירות:

סקר: גוש הימין בשיא של מנדטים; פייגלין מתחזק

על פי הסקר, גנץ אמנם חוזר לפתוח פער על נתניהו, אך גוש הימין פותח פער גדול יותר על גוש השמאל. זהות של פייגלין מתחזקת, ומרצ היא המפלגה השלישית בגודלה

סקר: גוש הימין בשיא של מנדטים; פייגלין מתחזק
צילום: (צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

סקר מנדטים חדש מעניק לגוש הימין מספר שיא של מנדטים מאז החלה מערכת הבחירות הנוכחית. על פי הסקר של 'ישראל היום' ו-'i24NEWS' באמצעות 'מאגר מוחות' גוש הימין זוכה ל- 66 מנדטים לעומת 54 בלבד של גוש המרכז- שמאל- ערבים.

על פי הסקר, לו הבחירות היו מתקיימות היום הייתה מפלגת 'כחול לבן' מקבלת 33 מנדטים לעומת 26 בלבד של הליכוד, עם זאת לגנץ ולפיד אין אפשרות להקים ממשלה.

[survey]סקר[/survey]

נתון מפתיע בסקר הוא של מפלגת מרצ שמקבלת 8 מנדטים והופכת להיות המפלגה השלישית בגודלה. אחריה נמצאות יהדות התורה, הימין החדש, איחוד מפלגות הימין, ומפלגת העבודה עם 7 מנדטים כל אחת.

מפלגת תע"ל- חד"ש של אחמד טיבי ואיימן עודה מקבלת 6 מנדטים, ש"ס- 6 מנדטים, ישראל ביתנו- 5 מנדטים ומפלגת כולנו של משה כחלון- 5 מנדטים.

אחרי תקופה ארוכה בה היא עוברת את אחוז החסימה ומקבלת 4 מנדטים, מפלגת זהות מתחזקת מעט ומקבלת בסקר 5 מנדטים. נתון מפתיע נוסף ששיך למפלגת זהות הוא שרק 53% סבורים שהיא מפלגת ימין.

תגובות

14
13
יהודי
15.03.19

הכי קרוב לאמת לפי דעתי! !

1
כנסו.
15.03.19

כעת תבינו למה העם בוחר ימין ומקבל הפוך. כולם חושבים שניסיונות פסילת בן גביר היא רצון השמאל. אז בדיוק ההיפך. השמאל מנסה לפסול מתוך טישטוש. בן גביר הוא מתחזה לימין. ומזיק גדול לכל שומרי המצוות. כמו אריק שרון שכולנו חשבנו שהוא סופר ימין. ולבסוף עשה התנתקות. הבית היהודי ייקבל כ7 מנדטים. ובן גביר הוא על הגבול. וטוב שבן ארי כן ייכנס. כי הוא אחראי ופחות מפוקפק. שבת זכור שלום.

12
אייל להב
15.03.19

ותודה ליעל אבוקסיס.... אנחנו צריכים כל מערכת בחירות מישהוא נאור שפוי ומואר כזה , שיכנה אותנו פרמיטיבים, חשוכים, גזענים, והתגלית האחרונה: חסרי אנושיות. מה היינו עושים בלי השפויים האלה שעוזרים לנו להגיע לתובנות החשובות האלה אודות עצמינו... תמיד הייתי בעד מודעות עצמית. תודה אבוקסיס. אנחנו נענה לכם כמו שאנחנו תמיד עונים בבחירות בקלפי התשובה שלנו תהיה מאוד ברורה: גם הפעם נזרוק אתכם לעוד 4 שנים לאופזיציה. ואם היו כאלה שלא שוכנעו שככה צריך לעשות באת את נאורה שלנו ושכנעת אותם תודה !

11
אברהם
15.03.19

זהות אינה מפלגת ימין היא מפלגה ללא זהות נא לא להתבלבל!!! זהות היא מפלגה שמעוניינת להפריד בין דת ומדינה שמעוניינת להכשיר סמים קלים