
גנץ
מפלגת 'כחול לבן' פרסמה בצהריים (ראשון) סרטון חדש המציג את ראש הממשלה, בנימין נתניהו, כשהוא עסוק בענייניו המשפטיים בזמן שתחומים רבים במדינת ישראל דורשים טיפול והוא אינו פנוי לכך.
הסרטון מזכיר את הסרטונים שעשה בעבר נתניהו, בהם נראה אדם שנכנס ללשכת ראש הממשלה כל מספר שניות כשהוא מציג בעיה ונתניהו משיב לו.
בסרטון החדש של כחול לבן נראית אישה שנכנסת ללשכה בה יושב, כביכול, נתניה, ומציגה לו בעיות בתחומים שונים. במקום להשיב לה עניינית מציג לה נתניהו סטיקרים שהוא הוציא נגד היועמ"ש, אביחי מנדלבליט. בפעם אחרת נראה נתניהו כשהוא לא יכול להשיב לבעיה נוספת מכיוון שהוא עסוק בהתייעצות עם עורכי דינו.
בסוף הסרטון נאמר: "נתניהו עסוק בעצמו ודואג למשפט שלו, הגיע הזמן לראש ממשלה שידאג לציבור".





תגובות
איזה סרטון מהזבל אחר כך החמישיה הפותחת הזו של כחול לבן תשתה את הכסף מהאזרחים .
מאוד מאכזב זה לא משקף כלום רק לנגח לר מוצלח סרט טיפשי ערוך בצורה מצחיקה ולא מקצועי וממש לא נכון ומה עם אשתו אין מה עוד להגיד?!!?
ביבי זה בדיוק המצב תושבי הפריפריה משעממים ולא מעניינים הכל קורס והוא המושחת במקום לצאת למפקדות אם האשמות חמורות עדיין מפחיד את העם עם דברי הבל כדי להישאר על הכסא ראד ממשלה כמו אולמרט התפטר עם האשמות הרבה פחות חמורות התנהגות פושעת של מי שמתי ר לדאוג לאזרחי המדינה והוא בעצם דואג לעצמו ונשאר דבוק לכסא זה מה שנחשב בעיניו הון ושלטון