בצק לפוקצ'ה:
1 קילו קמח
חצי כוס שמן
30 גרם מלח
50 גרם סוכר
1 חבילה שמרית
400 מ"ל מים פושרים
הוראות הכנה:
לערבב את כל החומרים היבשים.
להוסיף שמן ולאחר מכן את המים עד שנוצר בצק אחיד.
ליצוק בקערה מעט שמן ועליו את הבצק הבצק, לתת לבצק לתפוח ולהפיל אותו, לתת שוב לתפוח ולהפיל שוב.
חומרים למעורב:
100 גרם שקדי עגל חלב
200 גרם פרגיות
150 גרם כבדי עוף צרובים על אש גלויה
100 גרם לבבות עוף
2 בצלים סגולים חתוכים לרבעים צלויים מתנור
1 כפית כמון
1 כפית ראס אל חנות
מעט מלח ופלפל
שמן
הוראות הכנה
מייצרים עיגול מהבצק מרדדים ואופים בתנור שמעל מעט שמן זית ורוזמרין.
מחממים שמן זית במחבת.
שמים את כל מוצרי הבשר במחבת ומקפיצים מוסיפים את התבלינים.
מבשלים עד שמוכן.
מוציאים את הפוקצ'ה, יוצקים את המעורב על הפוקצ'ה ואת הבצל השרוף, מספר עגבניות שרי צלויות וטחינה לבנה.
בתיאבון…!
==
המתכון באדיבות ביסטרו שף 'לארא', מתהדרת בכשרות בד"צ בית יוסף, וממוקמת ברחוב שמעון בן שטח 3 ירושלים.

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים