סרן ישראל מאיר אליצור, תושב היישוב כוכב השחר, הוא הקצין שנפצע הבוקר (שני) בפיגוע דריסה סמוך לכפר 'נעמה' בבנימין. אליצור, נשוי ואב לילדה בת שנתיים וחצי ולתינוק בן שנה, משרת בצבא כבר שמונה שנים.
בפיגוע נפצע גם לוחם מג"ב שנפצע באורח קל בפיגוע ופונה לבית החולים שוחרר כבר בשעות הבוקר לביתו.
הלוחמים יצאו מפעילות בכפר הפלסטיני נעמה, מדרום לצומת הדואר. מתחקיר ראשוני עולה כי כוח של צה"ל ליווה כוח אחר שנתקע ביציאה מהפעילות בכפר בשל תקלה ברכב, שאילצה אותם לעצור בצד הדרך. שלושה מחבלים שהגיעו למקום עם רכבם, זיהו את החיילים, פגעו בהם ופצעו אותם. הלוחמים, השיבו באש לעבר המחבלים, חיסלו שניים מהם ומחבל שלישי נפצע קל.
הרב איציק סומר, חותנו של החייל שנפצע הבוקר (שני) בפיגוע הדריסה בכניסה לכפר 'נעמה', מבקש להתפלל לרפואת חתנו ישראל מאיר.
בהצהרה שמסר לכלי התקשורת, אמר הרב סומר: "אנחנו עטופים בהרבה אהבה, הרבה עזרה, הרבה התעניינות והרבה תפילות ואנחנו מבקשים להתפלל לרפואתו השלמה של ישראל מאיר יעקב בן רות".
עוד הוסיף החותן כי "אנחנו מאמינים, מקווים ומצפים, גם על פי מה שנמסר לנו מהצוות הרפואי שבעזרת ה' הוא יחלים ברפואה שלימה".
הוא סירב להתייחס לפרטי האירוע ואמר כי הוא ניזון מכלי התקשורת בדיוק כמו כל עם ישראל. עוד הוא הוסיף: "אני רוצה לחזק את חיילי צה"ל שעושים לילות כימים לשמור על ביטחוננו, ביטחון מדינתנו וביטחון אזרחנו. אנחנו שמחים מאוד להיות חלק מהכוחות השומרים על עם ישראל בארצו".
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
1 דיונים
רק עכשיו היה פיגוע
נתניהו? אתה שומע אותנו? אנחנו כאילו בחרנו בך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
09:58 30.04.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראל
לסרן ישראל מאיר אליצור , איחולי החלמה מהירה ושלמה ; הרבה בריאות ובשורות טובות .
10:30 05.03.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלום
הוא העיד לטובת אלאור אזריה
23:47 04.03.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צדיק ובע"ה יבריא
למה אתם שותקים? הבעלים שלנו טובים למות למען המדינה ולמען נתניהו? תן לנו לחיות!
09:59 30.04.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זהבה
רפואה שלמה לגבור ישראל
18:20 04.03.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר