פיגוע הדריסה בבנימין.

הרב איציק סומר, חותנו של הקצין שנפצע הבוקר (שני) בפיגוע הדריסה בכניסה לכפר 'נעמה', מבקש להתפלל לרפואת חתנו ישראל מאיר.

בהצהרה שמסר לכלי התקשורת, אמר הרב סומר: "אנחנו עטופים בהרבה אהבה, הרבה עזרה, הרבה התעניינות והרבה תפילות ואנחנו מבקשים להתפלל לרפואתו השלמה של ישראל מאיר יעקב בן רות".

עוד הוסיף החותן כי "אנחנו מאמינים, מקווים ומצפים, גם על פי מה שנמסר לנו מהצוות הרפואי שבעזרת ה' הוא יחלים ברפואה שלימה".

הוא סירב להתייחס לפרטי האירוע ואמר כי הוא ניזון מכלי התקשורת בדיוק כמו כל עם ישראל. עוד הוא הוסיף: "אני רוצה לחזק את חיילי צה"ל שעושים לילות כימים לשמור על ביטחוננו, ביטחון מדינתנו וביטחון אזרחנו. אנחנו שמחים מאוד להיות חלק מהכוחות השומרים על עם ישראל בארצו".

כפי שדווח הבוקר, קצין צה"ל נפצע באורח קשה ולוחם מג"ב נפצע באורח קל בפיגוע דריסה שהתרחש לפנות בסמוך לכפר הפלסטיני נעמה שבבנימין, במרחב החטיבה המרחבית "אפרים".

הלוחמים יצאו מפעילות בכפר הפלסטיני נעמה, מדרום לצומת הדואר. מתחקיר ראשוני עולה כי כוח של צה"ל ליווה כוח אחר שנתקע ביציאה מהפעילות בכפר בשל תקלה ברכב, שאילצה אותם לעצור בצד הדרך. שלושה מחבלים שהגיעו למקום עם רכבם, זיהו את החיילים, פגעו בהם ופצעו אותם. הלוחמים, השיבו באש לעבר המחבלים, חיסלו שניים מהם ומחבל שלישי נפצע קל.