
כמו שתיאמו עם הליכוד, בבית היהודי, איחוד לאומי ועוצמה יהודית החליטו לתקוף בקמפיין הבחירות של שלושת המפלגות את מפלגת הימין החדש של השרים נפתלי בנט ואיילת שקד.
המודעה שהגיעה לידי סרוגים תופץ בשלטי חוצות ותפורסם בעלוני השבת, אתרי האינטרנט ועיתוני סוף השבוע תחת הסלוגן "רק אנחנו מחוייבים לארץ ישראל", וכן הלאה תחת קטגוריות שונות כמו שמירה על היהדות, חינוך שידאג לציונות הדתית ונושאים נוספים.
בתמונה נראה עיתון שייצא כביכול בשנה הבאה, יולי 2020 בו הוצגו בנט ושקד שיימנעו מהצבעה על תכנית השלום של טראמפ. בנקודה נוספת מואשמת מספר 3 ברשימה, אלונה ברקת "שתמכה בעבר בעקירת גוש קטיף ואף תרמה מכספה לקידומה – צפויה להצביע בעד".
לדבריהם, העסקה של טראמפ תכלול פינוי יישובים והכרה במדינה פלשתינית מפורזת, עליה כאמור בנט ושקד יימנעו ואילו ברקת תצביע בעד.

אחר הצהריים התקיימה ישיבת אסטרטגיה משותפת של שתי המפלגות, כששריה דמסקי מהאיחוד הלאומי מונה למנהל הקמפיין ואיציק דיעי מהבית היהודי מונה למנהל השטח יחד עם יהושע שרמן. הקמפיין יוצא לאחר חבלי לידה קשים, כאשר אתמול החרימו בבית היהודי את המתחם המשותף שנמצא באייפורט סיטי וניהלו ממשרדי המפלגה שבראש העין את העניינים, במטרה לעשות חשיבה מחודשת.
הסיבה המרכזית לוויכוח בין הצדדים, הוא מי ינהל את הקמפיין המשותף. בעוד גורמים בבית היהודי טענו כי באיחוד הלאומי מדירים אותם מהקמפיין ודרשו לשלב משרד פרסום נוסף, באיחוד הלאומי שמרו אמונים למשרד טלמון&בן שמעון שמלווה את המפלגה בחודשיים האחרונים ובשנתיים האחרונות דברר את השדולה למען א"י בה חבר יו"ר המפלגה בצלאל סמוטריץ' – הם דרשו שתחתם בלבד יתנהל הקמפיין.
גורם בכיר בבית היהודי מאשר לסרוגים את הפרטים: "עברנו חודש וחצי מטורפים, מותר להתווכח וזה הגיוני. שתי השותפות בשלבי התארגנות ועדיין אנחנו מפלגות שלעתים יש לכל אחת קהלי יעד שונים". עד הצהריים כאמור, הגיעו המורכבויות לפתרונן והשתיים חזרו לעבוד יחד, במטה מאוחד.
יש לציין כי על אף שעצמה יהודית חתומה על התמונה, הקמפיין שייך למפלגת הבית היהודי והאיחוד הלאומי בלבד. עקב האיחוד הטכני בין שלוש הרשימות, יש לציין את שלושתן על פי החוק בפרסומים בו נמצא הפתק עם אותיות האיחוד – טב, כדי לא להטעות את הציבור.
מה דעתך בנושא?
17 תגובות
1 דיונים
יהודישראלימני אמיתי
לא לאפשר לאיתמר בן גביר וסמוטריץ בחסות הרבנים הפאנטיים להיכנס לממשלה. הימין השפוי והציוני מצביע רק לימין החדש. כל בחירה אחרת תכניס קיצוניים וצבועים לממשלה. נפתלי בנט, איילת שקד ואלונה...
לא לאפשר לאיתמר בן גביר וסמוטריץ בחסות הרבנים הפאנטיים להיכנס לממשלה. הימין השפוי והציוני מצביע רק לימין החדש. כל בחירה אחרת תכניס קיצוניים וצבועים לממשלה. נפתלי בנט, איילת שקד ואלונה ברקת הם הימין הערכי הציוני האמיתי! הוכיחו במעשים, ולא סתם סיסמאות.
המשך 15:29 27.02.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
#רק זהות
על אפכם וחמתכם.
10:54 27.02.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תרומת יוגב סמוטריץ
מי שלא רק מדברת אלא עושה זאת שקד. מי חלם שהיא תמנה שופטים דתיים מתנחלים לעליון?
10:41 27.02.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
היום בליכוד
אתם יוצאים בקמפיין מטופש המראה את הרמה שלכם
10:38 27.02.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תלמדו לקח
אין לכם כלום מה להציע ולכן אתם תוקפים את בנט שקד
10:37 27.02.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נעמי
למה לתקוף אנשים בימין?? למה לתקוף בכלל?איפה ואהבת לרעך כמוך?? תלכו על החיובי! על מה שיש לכם להציע לעם ישראל! "אם אתם רוצים להתרומם מעל מישהו, אל תכרו לו בור! תעשו...
למה לתקוף אנשים בימין?? למה לתקוף בכלל?איפה ואהבת לרעך כמוך?? תלכו על החיובי! על מה שיש לכם להציע לעם ישראל! "אם אתם רוצים להתרומם מעל מישהו, אל תכרו לו בור! תעשו לכם הר"- זה משפט חכם,לדעתי, שלמדתי השבוע...תעשו מעשים טובים שיועילו, תוכיחו את עצמכם ולא את הזולת. נכון בנט ואיילת נטשו את המפלגה והשאירו בלאגן, אבל הם עדיין יהודים ועדיין עדיפים בעיני מהשמאל ומהערבים ושות' אז צריך לעמוד לצידם ולא נגדם! ולאחד כוחות מול השמאל שגם הוא מתאחד
המשך 06:58 27.02.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כבר עוברים כל גבול
רדו מבנט ושקד. רציתי להצביע לכם אבל נראה שהחלטתם להתנהג כמו חבורת ילדים בגן. תפסיקו לבכות . תתחילו להראות במה אתם טובים. מה יש לכם להציע לציבור?? ממש מרגיזים!!!
06:48 27.02.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
במקום לירות בתוך הנגמש אנחנו דורשים שתעשו קמפיין בו תראו למה אתם מסוגלים ומה הכישרונות שלכם!!! למה לתקוף את בנט ושקד לא נמאס מהבכיינות שלכם???,
06:27 27.02.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מלמד
לת
03:40 27.02.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ירמי קופמן
יש להם אנשים בכל מקום
23:57 26.02.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר