שופט (Choupette), חתולת הבירמן האהובה של מעצב העל קארל לגרפלד, שהלך לעולמו בגיל 85, צפויה להפוך לחיית המחמד העשירה בעולם.

לגרפלד שהספיק לעצב מאות קולקציות לבתי האופנה הנחשבים בעולם ולעמוד בראש ביתי האופנה 'שאנל' ו'פנדי' ומותג על שמו- הותיר אחריו הון ענק, שנתח מכובד ממנו החליט להעביר לחתולתו האהובה.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

על פי צוואתו של מעצב העל: החתולה בת התשע, צפויה לקבל מהירושה כ-200 מיליון דולר, חוץ מההכנסות שהיא כבר צברה בעצמה מפרסומות לחברת מכוניות וקוסמטיקה יפנית, שמעורכים בשווי 3.4 מיליון יורו.

לגרפלד אימץ את שופט ב-2011, לאחר ששמר עליה עבור הדוגמן הצרפתי בפטיסט ג'יאביקוני. המעצב העסיק עבורה שתי מטפלות, שיארחו לה חברה כשהוא בנסיעות וקנה לה לא מעט מתנות יקרות במיוחד, כולל יהלומים, חדר שינה משל עצמה עם מערכת סאונד ואפילו השכיר עבורה שף ומעצבת שיער.

החתולה ברת המזל, לא שכחה כמובן להיפרד מבעליה המנוח ובחשבון האינסטגרם על שמה המונה למעלה מ-200 אלף עוקבים, פורסם פוסט פרידה מרגש: "תודה לכולם על דברי התנחומים. עם לב כואב ושבור, אני נפרדת. אני מתפללת שהמילים הטובות וטוב הלב אני אמשיך להתקדם גם בלי אבא"

 

View this post on Instagram

 

Thank you everyone for your words of condolence. 😿 With a once cold but now simply broken heart, I am going into mourning. I pray that your kind words and well-wishes will help me to put my best paw forward in my future without Daddy @KarlLagerfeld & as my own woman.

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on


שופט היא לא היחידה שקיבלה ירושה מטורפת מבעליה,איל הנדל"ן שנפטר בשנת 2007 השאיר 12 מיליון דולר עבור הכלב שלו. גם הרוזנת הגרמניה קרלוטה ליבנשטיין שנפטרה ב-1992 הורישה 80 מיליון דולר לכלב הגונתר שלה.