חדשות

מאשכנזי עד חיימוביץ': נתניהו במתקפה על כחולבן

ראש הממשלה יוצא נגד ראשי מפלגת כחול לבן, תחת מה שהגדיר "עדכון כלכלי קצר". תוקף את גנץ ואשכנזי: "איבדו מליונים למשקיעים"; על לפיד: "שר אוצר כושל" ומיקי חיימוביץ ש"רוצה לקבור מאות מיליארדים למדינה"

מאשכנזי עד חיימוביץ': נתניהו במתקפה על כחולבן

ראש הממשלה נתניהו יוצא נגד ראשי מפלגת כחול לבן, תחת מה שהגדיר "עדכון כלכלי קצר", ותוקף את גנץ, אשכנזי, לפיד, ניסנקורן ומיקי חיימוביץ'.

נתניהו כלכלה
נתניהו כלכלה

"מיקי חיימוביץ אמרה שצריך להשאיר את הגז מתחת לאדמה", האשים נתניהו. היא "רוצה לקבור מאות מילארדים שצריכים להיכנס לקופת המדינה". הוא הוסיף כי זה לא מפתיע שכן, "לפיד לא מבין כלום בכלכלה והוכיח את זה כשהיה שר אוצר כושל".

על בני גנץ אמר: הוא "פשט את הרגל בניסיון היחידי שלו להקים חברה בשוק הפרטי", וטען נגד אשכנזי ש"איבד מיליונים כשהיה בחברת שמן". על ניסנקורן: "יביא את הוועדים הגדולים ויכניס לנו כלכלה הסתדרותית"

לנתניהו מבהיר, "אסור לתת לזה לקרות, אנחנו הבאנו את השטוק החופשי, הצמיחה, התחרות. אסור לתת להם להרוס את הכללה"

תגובות

6
6
אהרן דרעי
26.02.19

דברי ביבי כל מילה בסלע אין אן על ביבי כל החיילים מתים להצטלם אתו ומיקי ברקיקי מאוס מתחת לאדמה נגנוז את הרעיונות ההזויים של כחול לבן שחור בעינים לאחר הבחירות המפלגה היחידה בעולם שתקעה חץ ואחר כך סימנה סביבו עיגול

5
רמון
26.02.19

נתניהו בפניקה. מריח את בית הכלא מרגע שיגיע קץ שלטונו יעבור תקופת צינון קלה והישר לכלא

4
משה גואטה
14.03.19

יש 1למעלה וביבי השני ביבי אתה ראש ממשלה גדול ואין לך מחליף בעולם ובטח לא בארץ יכך הרבה.....שנים אולי הנכדים של לפיד התמודדו חחחח