לאחר בשב- 'גלי ישראל' פרסמו כי ח״כ מוטי יוגב מנסה לטרפד את הסכם האיחוד עם ׳עוצמה יהודית׳, מלשכת מוטי יוגב נמסר כי שרון גל מנצל את הבימה העיתונאית שניתנה לו כדי לקדם אג'נדה מסוימת. את הדברים שיש לח"כ יוגב לומר, הוא יאמר בישיבת הסיעה ויגבה כל החלטה שתתקבל בנושא.
מוקדם יותר תקפה יפעת ארליך מהבית היהודי את האיחוד: "האיחוד בין הבית היהודי לאיחוד הלאומי זה איחוד שהמיינסטרים שלנו לא יכול להכיל, בתנאי שהרב רפי יעמוד בראש ומתחת יהיו אנשים מגוונים אם אנחנו מתחברים עם עוצמה יהודית הציבור הזה נשאב בקשית לימין החדש בגלל שהבייס שלנו הוא לא שם".
רק השבוע שדר אחר בגלי ישראל איים על בצלאל סמוטריץ' שיעשה הכל לזרוק אותו ללשכת האבטלה אם לא יהיה איחוד.
לדברי דוידוב, הוא אינו היחיד שבכוונתו להתנהל כך וכי יש לו עוד חברים הפעילים ברשתות החברתיות שינהגו בדרך דומה.





תגובות
בקיצור יוגב לא הכחיש. לך כבר הביתה אתה וארליך לא תורמים רק מחבלים במפלגה ובקמפיין, לכו הביתה או לשמאל של בנט!
יוגב, כדאי לך לשוב לביתך- עשית כבר את תפקידך כעת זה לא זמן המפז"ל שגם ככה בסוף דרכם זו היתה בושה לעם ישראל עם הישיבה בממשלה בזמן הגירוש .
למאבה הצער גל צודק.המיוריזציה מתמשכת. יוגב/סמוטריץ/סופר ראו רק את מיקומם. בתיאום עם בנט. לא עניין אותם: א.הגדלת הכח. ב. ארץ ישראל ג. מוסדות. ד. ממשלת ימין. יש מחד קבוצה מחליטה שקיבלה מעבר לכוחה ומאידך דחקו כח יחסי גדול של ישרי דרך. למעשה ירו בתוך הנגמש. אני חושבת שהם על גבול% החסימה. אף אחד לא קונה את השנאה באיצטלת אידיאולוגיה. או פחד משר אדמ.?! אל תבואו בטענות אחרי הגשת הרשימות רהמ הזהיר בצדק. אםשר לתקן?
רהמ הזהיר.תוצאות מאמציו כשלו. לדחיקת אוכלוסויות השלכות פוליטיות וחברתיות. רה"מ הוא גם הבוס של שר הפנים. לא ההיפך. אין חיי ריקמה אחרי 9.4.2019 ?! מי ולמה מרוויח מהפילוג ?! השבת פרשת חטא העגל. שבת שלום.
אנחנו המייסטרים גברת ארליך כל האחרים המימדניקים הלכו עם בנט לא נאה לך לכי להדפק על דלתם הבוגדנית
מי את בכלל ארליך שמחשיבה עצמך למינסטר????? ברוך השם שעפת מהמפלגה אחרת אני ועוד הרבה כמוני לא היו מצביעים למפ' האיחוד. טוב מאד שיש איחוד עם עוצמה, הם אנשי תורה (מה שאת לא!) ואנשי א"י . אין לך בכלל זכות להגיב בכל צורה למפלגתנו - את כלומניקית בלשון המעטה.