מבזקים
סרוגים
מתקפה מבית

ארליך תוקפת את האיחוד: "בנט ישתה אותנו בקשית"

מתקפה חריפה מבית על האיחוד המסתמן בין הבית היהודי- האיחוד הלאומי לבין עוצמה יהודית. יפעת ארליך מקום 3 בבית היהודי: "זה איחוד שהמיינסטרים שלנו לא יכול להכיל"

ט"ו אדר א' התשע"ט
ארליך תוקפת את האיחוד: "בנט ישתה אותנו בקשית"
ארליך תוקפת את האיחוד: "בנט ישתה אותנו בקשית"

בראיון בכאן ב' אצל קלמן ליברמן תקפה יפעת ארליך המועמדת מטעם הבית היהודי את האיחוד המסתמן עם עוצמה יהודית : "הלחצים לא יאמנו לא העליתי בדעתי שבמדינת ישראל יופעלו כאלו לחצים. הימין החדש תכנן להיות לא ימין ולא שמאל לא דתי ולא חילוני, מצד שני יש את בנימין נתניהו."

ארליך מוסיפה: "האיחוד בין הבית היהודי לאיחוד הלאומי זה איחוד שהמיינסטרים שלנו לא יכול להכיל, בתנאי שהרב רפי יעמוד בראש ומתחת יהיו אנשים מגוונים אם אנחנו מתחברים עם עוצמה יהודית הציבור הזה נשאב בקשית לימין החדש בגלל שהבייס שלנו הוא לא שם".

אם יהיה איחוד אראה מה אני הולכת לעשות

לגבי השאלה אם תישאר במפלגה במקרה של איחוד כזה אמרה: "אין איחוד כזה, לא אושר איחוד, בוא נראה אם יהיה איחוד ואני אראה מה אני הולכת לעשות, רוב הבית היהודי לא יכול להכיל איחוד כזה.

רק אתמול (שלישי) דחתה את הפרסומים לפיהם היא איימה להתפטר מהמפלגה אם יהיה חיבור עם מפלגת 'עוצמה יהודית', ואמרה כי מדובר בספין.

ארליך הסבירה את השתלשלות האירועים אתמול ואמרה כי "אחרי ששוחחתי עם נשים ופעילים בבית היהודי, הבנתי שהבייס העירוני של הבית היהודי לא יכול להכיל איחוד עם עוצמה יהודית. הבעתי דעתי זו בפני יו"ר הבית היהודי הרב רפי פרץ".

ארליך הדגישה כי "לא איימתי בהתפטרות. מדובר בספין. הבית היהודי יתכנס ביום ד' ויקבל את החלטתו. כל החלטה של המרכז מקובלת עליי".

 

איחוד בימין בחירות 2019 הבית היהודי יפעת ארליך נפתלי בנט עוצמה יהודית