מפלגת התקווה בראשותו של ח"כ אריה אלדד, המרכיבה את האיחוד הלאומי, החלה גם היא בתהליך התפקדות לקראת פריימריז.
בימים האחרונים החלה המפלגה, במסע פירסום באינטרנט לגיוס מתפקדים למפלגה.
בסרטון בו נראה ח"כ אריה אלדד, הוא פונה לקהל המצביעים של המפלגה תוך שהוא אומר כי מפלגת התקווה אינה מפלגה סקטוריאלית של דתיים בלבד, ואת רשימתה לכנסת היא תבחר באמצעות פריימריז ולא באמצעות ועדה מסדרת.
"אם גם אתם מאמינים שארץ ישראל שייכת לעם ישראל ולא לערבים, ולעולם לא ניתן להם להקים מדינה על שטחי המולדת", אומר אריה אלדד בהזמנה להתפקד למפלגה.
עד כה מעולם לא התמודד אלדד במסגרת עצמאית. בבחירות האחרונות הוא רץ במסגרת האיחוד הלאומי יחד עם מפלגות תקומה ו'ארץ ישראל שלנו', כשלפני כן הוא התמודד כמועמד מולדת בסיעת האיחוד הלאומי שרצה ביחד עם המפדל.
גם בבחירות הקרובות לא נראה כי מפלגת התקוה, תרוץ ברשימה נפרדת. אלדד, יצטרך להחליט בין ריצה משותפת עם מיכאל בן ארי במסגרת איחוד בין התקווה ל'ארץ ישראל שלנו' ובין חבירה לסיעה המשותפת של תקומה והמפדל, כשהוא משאיר את בן ארי לרוץ לבד.
כמה זמן תימשך ההתפקדות למפלגת התקווה, נראה כי לא להרבה זמן, אחרי שבמידה ויוקדמו הבחירות, נותר פחות מחודש וחצי להגיש את רשימת המתמודדים לכנסת.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
שלמה כ"ץ
המפלגה צריכה להיות מפלגה חילונית עם מצע לאומי יהודי....
09:51 23.07.2012שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אזרח
אם הם רצים ביחד הם יקבלו את הקול שלי.
18:45 02.05.2012שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מול מי בדיוק אריה אלדד עומד להתמודד בפריימריז? מול עצמו? מול בתו הנחמדת?
18:16 02.05.2012שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אישה בירוק
מדובר באנשים רציניים שהוכיחו את עצמם וראויים הם לתמיכת הבוחר. כשמצביעים לאלדד ובן ארי אין חשש להתאכזב מפעילותם יום לאחר הבחירות כפי שהתאכזבנו מרשימת המפדל הבית היהודי וכצל'ה.
15:45 02.05.2012שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר