בחקירה משותפת של משטרת ישראל ושירות הביטחון הכללי הובילה במהלך השבת את כוחות הימ"מ – היחידה המשטרתית ללוחמה בטרור של משמר הגבול, כוחות שב"כ וכוחות צה"ל לפעילות מבצעית ברמאללה במסגרתה נעצר חשוד ברצח של אורי אנסבכר הי"ד בירושלים.
מרגע מציאת גופתה של אורי אנסבכר בת ה-19 ז"ל באזור עין יעל בירושלים, פעל צוות חקירה לאתר כל פיסת מידע, ממצא וראייה שיכולה להוביל לזהותו של החשוד ברצח.
החקירה כאמור הובילה הלילה למבצע משותף של שירות הביטחון הכללי, המשטרה/לוחמי הימ"מ וצה"ל, במהלכו נעצר החשוד ברמאללה.
החשוד, תושב חברון הועבר לחקירת שב"כ.





תגובות
מחבלים צריך לתלות כול מחבל שאפילו מנסה לעשות פיגוע שלא נדבר על מי שרוצח בדם קר בכזאת אכזריות צריך פשוט לחסל אותם מתי יהיה כבר אומץ למדינה הזאת נמאסססססססססס
מאסר עולם בלי חנינה ואו. הגיע זמן להפעיל את חוקעונד מוות לרוצחים המיתעבים דורשים בכל תוקף
השם יקום דמה וגם אנחנו ניקום דמה. מוות לערבים !
תגובה מה אתם רוצים ומכנים את ביבי בכינואי גנאי הרבה דברים הוא עושה למניעהשל מקרים קשים אך השמאל מתבכיין שהערבים בניתיבים סובלים אחינו נרצחים ואתם ?השמואלנים?!תוקפים את ביבי .צבועים חדלי אישים תיתביישו לכם