בקרוב במקלדת: רשת יוניקוד, האחראית על עיצוב סמלי אימוג'ים, חשפה את רשימת האימוג'ים החדשים לשנת 2019 שמציגה את הסמלים החדשים שיתווספו למקלדות הסמארטפונים ומערכות ההפעלה השונות.
הרשימה החדשה כוללת 230 סמלים שונים, ביניהם דמות מפהקת, אדם עומד ואדם הכורע על ברכיו. אימוג'ים רבים ברשימה מציגים אנשים בעלי מוגבלויות שונות, ביניהם אנשים בכיסאות גלגלים, אנשים שנעזרים במקלות הליכה, אימוג'י של אוזן עם מכשיר שמיעה וכלב נחייה לעיוורים. כמו כן, הצטרפו אימוג'ים של זוגות בעלי צבעי עור שונים.
הרשימה המלאה אימוג'ים חדשים לשנת 2019
בגזרת החיות יתווספו גם כן מספר אימוג'ים חדשים, כשהרשימה החדשה כוללת פלמינגו, גורילה, בואש ולוטרה. אליהם מצטרפים גם מאכלים חדשים, ביניהם וופל בלגי, בצל, שום, קוביית קרח- ואפילו כדורי פלאפל.
אולי ההחלטה התמוהה ביותר ברשימת האימוג'ים נובעת מההחלטה לכלול אימוג'י של גרזן- זאת לאחר שאימוג'י של אקדח הוסר מהמקלדות בשנה שעברה מתוך רצון שלא לעודד אלימות באמצעות הצגת הסמל. בחלק מהאפליקציות, ביניהן וואטסאפ וטוויטר, האקדח הוחלף באימוג'י של רובה מים.
למרות אישור הסמלים, בשלב הזה לא ידוע מתי בדיוק נוכל להתחיל להשתמש באימוג'ים החדשים. הדבר תלוי במפתחי האפליקציות השונות וכן במפתחי מערכות ההפעלה לסמארטפונים, שיצטרכו להוסיף תמיכה בסמלים החדשים ולהתאים אותם למקלדות האימוג'י של הפלטפורמות.

מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
מישל הורן
מישל הורו
22:13 06.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מישל הורן
איזה אמוגיםם
22:12 06.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הלל
בא לי כברררררררר
08:41 16.12.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר