חדשות המגזר

"אין שום סיבה שהרב רפי יהיה מספר אחד"

גורמים באיחוד הלאומי מבהירים כי אין סיבה שהרב רפי פרץ יהיה מספר אחד ברשימה המשותפת: "הוא יודע לנהל מו"מ קואליציוני או קמפיין בחירות? הוא עשה פעם סקר בחיים?"

"אין שום סיבה שהרב רפי יהיה מספר אחד"
צילום: (צילום: אביר סולטן/ פלאש90)

בציונות הדתית עסוקים בברכות ובאיחולים לרב רפי פרץ בעקבות בחירתו לראשות הבית היהודי. אך מעבר לחיוכים ולאופטימיות הזהירה, מאחורי הקלעים כבר נערכים לקרב על המקום הראשון ברשימה המשותפת של הבית היהודי- האיחוד הלאומי.

במפלגת האיחוד הלאומי מבהירים כי אין בכוונתם לוותר על המקום הראשון.

הרב רפי
הרב רפי| צילום: הרב פרץ התייחסות אמש למינויו

"אנחנו שתי מפלגות", אומרים גורמים במפלגה לסרוגים. "הוא יו"ר הבית היהודי, ויש יו"ר גם לאיחוד הלאומי. אין שום סיבה בעולם שהוא יהיה מספר אחת. מה לעשות, העולם הפוליטי הוא עולם אכזר. הוא יהיה מספר שתיים ואנחנו נלווה את כניסתו לחיים הפוליטיים. בעזרת ה' הוא ילמד מהר ויצליח, אבל אין סיבה בעולם שהוא יהיה מספר אחד. הוא נבחר בבית היהודי, ויש יו"ר גם לאיחוד הלאומי".

חגית משה, סגנית ראש העיר ירושלים, וחברה הועדה אמרה מוקדם יותר הערב בראיון לסרוגים מנגד כי "בצלאל צריך להסתדר איתו לא הוא עם בצלאל. ברור לרב רפי שמי שמוביל זה הבית היהודי. יש עמדה מאד ברורה מי בעל הבית"

בבית היהודי והאיחוד לאומי מתכננים כבר ביום שלישי הקרוב להתחיל במו"מ בין המפלגות. "יש פה סוגיות שצריך ללבן, אבל אנחנו לא מבינים את הטענות שהוא צריך להיות מספר 1", אומרים הגורמים. "הוא איש טוב ואיש רוח נהדר, ואנחנו בטוחים שנעבוד איתו יחד".

הבית היהודי לא התחזקה בזכות הכניסה שלו?

"הבית היהודי התחזקה, אנחנו רוצים שהיא תתחזק. יש לנו עניין ללכת איתם יחד, שנהיה יחד כמה שיותר חזקים. היא וודאי התחזקה מול שמות אחרים שיכלו להיות הרבה יותר גרועים, וזה טוב מאוד, אבל אנחנו לא חושב שצריך להיות עדיפות על פני האיחוד הלאומי", דברי הגורמים.

תגובות

69
52
בן אברהם
03.02.19

הרב פרץ עם כל הכבוד לחכ סמוטרויץ קצת ענו לא תזיק והציבור הגדול רןצה לראות את הרב רפי פרץ בראש התקיפות לא במקום

51
סמורטקפיץ
03.02.19

רבותי להירגע .עדיין יש משבר חמור במחנה. גם בנט לא ניהל משא ומתן

50
אביעד
03.02.19

נמאס מסמוטריץ השחצן והנפוח ענווה

1
נעמה
04.02.19

לאביעד - עוד לא נמאס לך העתק-הדבק בכל אתר ?? נמאס לנו ממך ומהקנאות שלך !!!

2
זכריה בן אבקולס
06.02.19

עוותנותו של פרץ הרסה את ישובנו תקעה את חיילנו במקום של חילול השם,אין מקום ל"ענווה מסרסת"