חדשות המגזר

מועמד לרשימת הבית היהודי: "המפלגה על הרגליים"

"לא משנה איזו החלטה תתקבל, המפלגה על הרגליים", אומר לסרוגים המועמד לרשימת הבית היהודי צחי מגנזי. על סיכוייו להיות חבר כנסת: "עובדים קשה כדי להיות חלק מהרשימה"

מועמד לרשימת הבית היהודי: "המפלגה על הרגליים"

חגיגה אמתית מתקיימת הערב (שני) במרכז הבית היהודי כשמאות החברים הגיעו להכריע על שיטת הבחירות המועמד לרשימה לכנסת, צחי מגנזי לא נבהל מהמחלוקות ואומר בראיון לסרוגים כי זו "דמוקרטיה במיטבה".

צחי מגנזי
צחי מגנזי

"רואים מפלגה חיה, תוססת, מלאה בדעות, מגוונת, קצת מריבות זה בריא וטוב. השאלה עכשיו האם תהיה מפלגה ציונית דתית גדולה, שתדאג לעצמה ומתוך כך גם לכלל".

לדבריו, "השינויים במפלגה מביאים למפלגה שחוזרת לתפקיד ההיסטורי שלה, לתת כוח למדינה להיות מדינה יהודית, להניף את כל הדגלים ולשאת אותם ביחד. לא מוותרים על אף דגל ומתקדמים קדימה".

היו חילוקי דעות קשים בתוך המפלגה, איך למרות המחלוקות מתקדמים?

לגטימי, מחלוקות זה נשמת אפה של המפלגה. אם לאנשים לא סוער ולא בוער, אז בסדר. אבל כאן יש לאנשים מה להגיד וזו דמוקרטיה במיטבה".

לסיכום אומר מגנזאי, כי "לא משנה איזו החלטה תתקבל, המפלגה על הרגליים, רצים קדימה למען עתיד המפלגה והמדינה כולה" ועל סיכוייו להיות חבר כנסת: "עובדים קשה כדי להיות חלק מהרשימה".

תגובות

3
2
יאיר קמפינסקי
29.01.19

איש חייל צריך אותך. בהצלחה בהצלחה רבה

1
בני
31.01.19

צחי בהצלחה רבה איש יקר. שיירבו כמותך בהובלת התנועה המפלגה והמדינה

1
יעקב טבצ'ניק
31.01.19

צחי מגנאגי צחי מכיר אישית מועמד ראוי ומוביל כריזמטי עם עמוד שדרה אידיאולוגי איש אשר רוח בו !!! מקווים מאוד להצלחתך!! שהיא הצלחת הבית היהודי ועם ישראל!!