מבזקים
סרוגים

וואו: זה הסכום שברק הרוויח ב-4 חודשים מ'אינטרקיור'

נתונים שחשפה חברת 'אינטרקיור' אודות פעילותה העתידית שפכו אור על הסכום האסטרונומי אותו הרוויח ברק בארבעה חודשים בלבד מאז מונה ליו"ר החברה

י"ח שבט התשע"ט
וואו: זה הסכום שברק הרוויח ב-4 חודשים מ'אינטרקיור'
וואו: זה הסכום שברק הרוויח ב-4 חודשים מ'אינטרקיור' צילום: (צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

ראש הממשלה ושר הבטחון לשעבר, אהוד ברק, מונה לפני קצת פחות מארבעה חודשים ליו"ר חברת 'אינטרקיור' העוסקת בגידול קנאביס. נתונים שחשפה היום (חמישי) החברה אודות פעילותה העתידית שפכו אור על הסכום האסטרונומי אותו הרוויח ברק בארבעה חודשים בלבד מאז מונה לתפקיד.

נזכיר, כי ברק "עובד" בחברה במשרה חלקית של 40 שעות חודשיות, עבורן הוא מקבל 10,000 דולר לחודש. אך מלבד זאת מחזיק ברק באופציות ל- 5% ממניות החברה במחיר מימוש של 3.2 למניה.

על פי הדיווח באתר 'וואלה', מכיוון שמניית 'אינטקיור' נסחרת היום במחיר גבוה ב- 160% ממחיר המימוש, ברק הרוויח בארבעת החודשים האחרונים 21 מליון שקל.

מאז מינוי ברק לתפקיד הוא כבר הביא לחברה משקיע משמעותי, גארי פגל, שהוביל השקעה בהיקף של 12 מיליון דולר בחברה, והוא גם הפנים שלה בכנסים בינלאומיים דוגמת דאבוס.

אהוד ברק אינטרקיור כסף קנאביס