סורגים שבת: מתכון מנצח לדגים חריפים

הגיע הזמן שתדעו אחת ולתמיד שלהכין סיר דגים מנצח זה ממש לא מסובך ואפילו קל. כך שלב אחרי שלב תצליחו להגיע לחריימה שתחמם לכם את השבת | מתכון ששווה לגזור ולשמור 

סורגים שבת: מתכון מנצח לדגים חריפים
  (צילום: יחצ)

מתכון לדגים חריפים (חריימה)

הגיע הזמן שתדעו אחת ולתמיד שלהכין סיר דגים מנצח זה ממש לא מסובך ואפילו קל. כך שלב אחרי שלב תצליחו להגיע לחריימה שתחמם לכם את השבת | מתכון ששווה לגזור ולשמור

מצרכים:
8 יחידות פילה אמנון
1/4 כוס שמן זית
5 שיני שום, פרוסות
פלפל ירוק, חתוך לקוביות
פלפל אדום, חתוך לקוביות
2 כפיות גדושות רסק עגבניות
4 עגבניות חתוכות קצוץ דק
1/4 כוס מים
2 כפיות כמון טחון
2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שאטה גרוס
1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל
כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה

הוראות הכנה:

1. במחבת שטוחה ורחבה  השמן זית, שום ופלפלים חתוכים

2. אחרי טיגון קל מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים כשתי דקות נוספות

3. מוסיפים למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוס והכוסברה

4. מבשלים כ-20 דקות עד להסמכה ומוסיפים את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. לאחר מכן מכסים את הדגים ברוטב ומבשלים כחמש דקות נוספות

5. לפני ההגשה ניתן לקשט במעט עלי כוסברה טריים

שבת שלום!

=============

המתכון באדיבות קפה גרג

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו