כוכב הכדורסל דורון שפר, מספר בתכנית "המוארים" של ויקו אטואן ב'חדשות כאן 11' הערב (שני) על הליך החזרה בתשובה שלו.
שפר נמנע מלתייג את עצמו במגזר מסוים "אלא באמת לקחת את הטוב מכל אחד, מכל דבר, לאחד, לשלב, ואם דוחקים אותי לפינה אני אומר: חסידות דוד המלך ותורת משה".
כדורסלן העבר רואה במשחק כלי חינוכי, "כדורתפיה", לדבריו "אני תמיד אומר שהכדורסל זה כמו משל לחיים, אל תפחד לכוון גבוה, עד השמיים".
ובינתיים הוא לא שוכח את העבר ההיסטורי שלו ומשלב בין כדורסל לדברי תורה: "כשבן אדם הולך מפה, הוא לוקח איתו כסף, גביעים, אליפויות? אפילו לא את החברים והאישה. הוא לוקח את המעשים הטובים. זה הנצח".
תגובות
מקרה קלסי שבו טיפול תרפואיטי יכול לעזור יותר מדי לחץ בגיל יחסית צעיר חירבש לו את הנשמה ואז הוא פונה לשטויות הזויות שרק מחריפות את הבעיות.
לבד בעולם מתאים לך, לחיות כאדם שאין לו אלוקים. בעצם אין בך אלוקים. אתה הכל יכול איזו עוצמות אתה נושא בעצמך. מאחלת לך להשאר נטול אמונה, זו לא ברכה זו קללה.
הבלי הניואייג' אינם יהדות אלא בריחה מהיהדות ערבוב טקסים פגאניים למיניהם (כפי שנראו בכתבה) עם היהדות, אינו יהדות. לא סתם זונחים בסוף את השטויות האלו ומתחברים למקור. אבל מדיטציה שאינה דתית ויוגה לא יכולות להזיק, למי שמעוניין.