יו"ר מפלגת 'יחד', חבר הכנסת לשעבר אלי ישי, תוקף את שר הבטחון לשעבר, אביגדור ליברמן, בעקבות קמפיין הבחירות שהשיק היום לפיו "ליברמן, לא דופק חשבון לחרדים".

במהלך חשיפת קמפיין הבחירות שלו מוקדם יותר היום, אמר ליברמן כי "נתניהו נכנע לחרדים", והוסיף שמפלגת ישראל ביתנו בעד יהדות ומסורת ונגד כפייה דתית: "הבעיה של נתניהו היא שהוא נכנע תמיד לחרדים, אני בעד יהדות ונגד כפייה דתית, חיה ותן לחיות. אנחנו נהיה אלה שנעצור את הניסיונות של החרדים לשנות את הסטטוס קוו בישראל".

בתגובה לדברים, תקף ישי את ליברמן ואמר: "חרדים, חמאס ואחמד טיבי – מבחינתו של ליברמן, כל אלה הם אויבי ישראל שחובה להילחם נגדם. אותו שר בטחון כושל שלא הצליח למגר את הטרור, הפקיר את אלאור אזריה והעניק אפס בטחון לאזרחי ישראל, מצא לו כעת אויב חדש להילחם בו – הציבור החרדי".

ישי המשיך ואמר כי "ברוך ה' שהאדם המסוכן הזה כבר לא יושב במשרד הבטחון, אבל אסור להסתפק בכך. מחובתנו לעשות הכל בכדי למנוע מהמפלגה המיותרת שלו להיכנס לכנסת. ליברמן הוא לא ימין, אלא מפלגה של שנאה והסתה. מקומה בפח האשפה של ההיסטוריה".