חדשות

צפו: צה"ל פוצץ את בית המחבל שרצח את ארי פולד

לוחמי צה"ל, בשיתוף מג״ב והמנהל האזרחי, הרסו את הדירה בכפר יטא בה התגורר המחבל חליל יוסף עלי גבארין אבו חמיד, שרצח את ארי פולד הי"ד בפיגוע דקירה בצומת גוש עציון בחודש ספטמבר האחרון

צפו: צה"ל פוצץ את בית המחבל שרצח את ארי פולד

מחבל
מחבל

לוחמי צה"ל, בשיתוף מג״ב והמנהל האזרחי, הרסו הבוקר (שישי) את הדירה בכפר יטא בה התגורר המחבל חליל יוסף עלי גבארין אבו חמיד, שרצח את ארי פולד הי"ד בפיגוע דקירה בצומת גוש עציון בחודש ספטמבר האחרון.

במהלך הפעילות התפתחו מספר הפרות סדר אלימות בהשתתפות עשרות בודדות של פלסטינים שיידו אבנים לעבר לוחמי צה"ל. הלוחמים הגיבו באמצעים לפיזור הפגנות. אין נפגעים לכוחותינו.

בנוסף, הלילה הושלך מטען לעבר לוחמי צה"ל סמוך למעבר ג'למה שבמרחב החטיבה המרחבית "מנשה". אין נפגעים ולא נגרם נזק.

תגובות

3
3
אני
18.01.19

יקבל בית חדש מחמאס מה העונש? אם כבר אז שדרוג של החורבה שהיתה לו שם.

2
יצחק
19.01.19

ביזיון צריך להוריד את הבית ולחסל כמה ליצנים על הדרך .דמו של הרב זועק להשמיד את זרע עמלק...המדיניות של הממשלה רכה רכה רכה כמשי..בושה וחרפה בית תמורת דם של יהודי ...מחר הם ירימו אחלה בית מתרומות והתנדבויות של התושבים

1
חלי
19.01.19

הצחקתם אותי. על מי אתם עובדים? לא הרסתם שום בית, פשוט שברתם כמה קירות. מחר החמס יבנה להם בית יפה יותר. להרוס בית זה לפוצץ אותו מיסודו, שלא ישאר לו זכר. מדוע כל החלטה כזו צריכה לעבור את הבג"ץ, מדוע הוא מתערב בהחלטות בטחוניות. זה לא מעניינו, לא צריכה להיות לו שום נגיעה בהחלטות צבאיות. גם ככה השופטים האלה נמאסו עלינו. חייבים להחזיר את ההרתעה לרשיות הביטחון.