המפץ בימין.
ראש השב"כ לשעבר, יורם כהן, קיבל פנייה מפעילים מרכזיים במפלגת 'הבית היהודי' להצטרף לפוליטיקה ולקחת על עצמו את תפקיד יו"ר המפלגה במקום נפתלי בנט שפרש ממנה והקים את מפלגת 'הימין החדש'.
על פי הדיווח ב'כאן רשת ב', ראש השב"כ לשעבר לא שלל את האפשרות אך ביקש זמן לחשוב על ההצעה ולהחזיר תשובה. בשיחה עם כאן חדשות אישר כהן את דבר הפנייה אליו אך סירב להתייחס לתשובה שנתן.
מאז שחרורו מהשב"כ העניק כהן מספר ראיונות לכלי התקשורת וחשף את עמדותיו המדיניות ואמר כי הוא תומך בהסדר מול 'הפלסטינים', על כן למרות שהוא חובש כיפה סרוגה לראשו קשה לראות כיצד עמדותיו המדיניות יתאימו למפלגה.
בתוך כך, ביום רביעי הקרוב צפוי מרכז הבית היהודי להתכנס לראשונה מאז הנטישה של בנט ושקד על מנת לקבל החלטות על שיטת בחירת יו"ר המפלגה, שיטת בחירת הרשימה ומועדי הבחירות. זאת, כדי לנסות ולייצב מעט את המפלגה.
מה דעתך בנושא?
37 תגובות
10 דיונים
יקיר
ולא יורם כהן. פעילים מרכזים פנו לשימפנזה ג'ולי מהסאפארי.....תמשיכו לבד. וברצינות לא כל מה שמישהו פולט ראוי להתיחסות ופרסום.
09:27 16.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
Jay
כל המתנגדים לכהן הם מימיילע מצביעי כהנא או זהות, הם לא מצביעי הבית היהודי - יחוד לאומי
19:09 14.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כנראה הםבאמת מיואשים
אם זה האיש הכי רצוי לתנועה אז פשוט נגמרו המילים
09:10 14.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ידידיה
בס"ד הריצה לחפש גורמים מבחוץ אטרקטיביים, שהקשר בינם לבין 3 העיקרים עם ישראל, תורה וארץ ישראל הוא רופף מעצם השקפתם, וגם כיפה לא תוכל להסתיר זאת! הסדר מול הפלשתינים, שמשמעותו ויתור כלשהו על חלקי ארץ ישראל ששוחררו בחסדי ה' בשנת 67 וויתור כלשהו אפילו חלקי על ריבונות בירושלים העתיקה, אין להם ולתורה ולמעמד א"י דבר וחצי דבר-זו גישה חילונית! מכסימום מסורתית לזה יש את הליכוד, שחונק שנים את הבנייה ביהודה ושומרון ובירושלים! מי שבבית היהודי יש בליבו הסכמה ל"פשרות" מסוג חילוני זה שילך לליכוד, אם בנט קיצוני מדיי בשבילו בסוגיה. אם אין לו בעיה עם פתרון הפונדקאות לזוג הורים ממין זכר, והכרה ממלכתית באופציה זו של משפחה, וליבו שלם עם תפילה מעורבת נשים גברים בכותל וכיו"ב, ועוד "ערכים" ליברליים כנ"ל המוקנים בבתי ספר ממלכתיים דתיים, אז, הימין החדש בראשות בנט מצויינת עבורו/ה, אין לזה כל קשר לתורה כמובן! אבל אם כל הוויכוח, האם בנות צריכות בכלל בצבא או לא, אבל לא בתפקידים קרביים לוחמניים ממש (אפילו בהפרדה), ואם עיקר המחלוקת היא על דרכי חיבוב התורה על העם (מבלי לעקם את עקרונותיה הממלכתיים), ניתן להגיע בהחלט לפשרה אמיתית ולחיבור אמת עם האיחוד הלאומי, ואף עם קבוצות חרד"ליות יותר כגון עוצמה יהודים שגם הן יכולו לקחת סיכון של פשרה סבירה, לעומת האפקט המעשי של השפעה דתית לאומית אמיתית על הציבוריות הישראלית ושמירה מסטייה חמורה, מערכי הנצח גם עם עזרה במקרים רבים מהגוש החרדי המסתמן. לפי הראש ושאר מנהיגות הבית היהודי, יתברר, האם הבית באמת נשאר נאמן לשלושת העקרונות, או שבלי להרגיש נהיה דתי על הרצף, עם נטיות רפורמיות מובהקות! בשביל זה לא צריך את הבית היהודי יש כאמור את הליכוד ואת בנט!!
09:55 16.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איציק
לא מתאים!לא יועיל אלקטורלית!לא ייצג במעשיו ובהליכותיו מעולם את "הבית".נקודה
21:26 13.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מלכה
יש מנהיג - מוטי יוגב. מדוע לחפש בשדות זרים?
19:10 13.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמואל דוד
יש במערכת אנשים טובים ומצוינים לא צריך אנשים מבחוץ
18:13 13.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד
אחד הלוואי וירצה נקבלו בזרועות פתוחות וגם צריך לעשות הכל שהרב,רפי פרץ יסכים לבוא שנהים זו בשורה גדולה
17:45 13.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיים וייס
הלל וייס, גם דתי, גם ימני, וגם קצת מטורלל, בדיוק במידה הנכונה! יכול למשוך גם את הכהאניסטים הגזענים, גם את נוער הגבעות, וגם ציבור מתון הסולד מבנט ושקד שברחו כמו...
הלל וייס, גם דתי, גם ימני, וגם קצת מטורלל, בדיוק במידה הנכונה! יכול למשוך גם את הכהאניסטים הגזענים, גם את נוער הגבעות, וגם ציבור מתון הסולד מבנט ושקד שברחו כמו גנבים בלילה.
המשך 16:58 13.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד ואזנה
רק ח"כ יגאל ביבי יחזיר את השפיות למפלגת הבית היהודי
16:39 13.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יאיר
וגם ילמד את הילדים הרוצחים איך לעמוד בחקירה השב"כ. אחרת למי ירימו טלפון כשאיילת שקד לא תהיה בממשלה?
16:29 13.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר