הרבנית עדינה בר שלום, יו"ר מפלגת 'אחי ישראלי' אמרה הבוקר (רביעי) למנדי ריזל ברדיו דרום: "כרגע אין מגעים עם בני גנץ, עם אף אחד. כרגע אין סיכוי שאנחנו הולכים לחיבורים"

לגבי השאלה האם מפלגתה תרוץ עד הסוף, אומרת בר שלום: "נראה בהמשך הדרך. אני רוצה לרוץ עד הסוף. נבדוק ונראה"

הערכות במערכת הפוליטית היו שהרמטכ"ל לשעבר, בני גנץ, יחבור למפלגתה של עדינה בר שלום, "אחי ישראלי", בשל העובדה שגנץ התלבט זמן רב כיצד ואיך להיכנס לחיים הפוליטיים ובכך איבד זמן ולא יספיק להקים מפלגה משלו.

נמשכים הפיצולים בגוש המרכז, רמטכ"ל אחר ושר הביטחון לשעבר, משה בוגי יעלון הכריז אתמול על הקמת מפלגה ברשותו. בנוסף נחשף כי שמה של המפלגה החדשה של אורלי לוי אבקסיס קוראים ״גשר״ בשם של מפלגתו של אביה, דוד לוי. "הוא לימד אותי שפוליטיקה היא שליחות". ומצהירה: "ארוץ באופן עצמאי"