ליב"ה: העלאה המונית של הפלאשמורה - תרמית ופגיעה בצביון המדינה - סרוגים

ליב"ה: העלאה המונית של הפלאשמורה - תרמית ופגיעה בצביון המדינה

מרכז ליב"ה בעקבות הנתונים שנחשפו אתמול בסרוגים: "הגיע הזמן להסיר את המסך מהניסיון להעלות את הפלאשמורה במסווה של איחוד משפחות ודאגה לחלשים, הנסיונות להעלות עוד אלפים מבני הפלאשמורה, ללא קריטריונים ברורים ובלי אישור הרבנות הראשית גורם לכניסה של מאות ואלפי נוצרים לארץ ופוגע בזהותה היהודית של המדינה"

חדשות סרוגים
תרמית העלאת הפלאשמורה - פגיעה בצביון המדינה
  קייסים חוגגים את חג הסיגד (הדס פרוש/פלאש90)

מרכז ליב"ה מגיב לנתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (הלמ"ס) שהתפרסו אתמול בסרוגים, לפיהם האוכלוסייה הנוצרית בישראל גדלה בעקבות הגירה של נוצרים לישראל במסגרת איחוד משפחות.

הנתון הבולט שנחשף אתמול היה כי כ-600 נוצרים נוספו לאוכלוסיה הנוצרית בארץ מקרב בני הפלאשמורה, וזה עוד אחרי צמצום גדול של ההחלטה המקורית להעלות 9000 מבני הפלאשמורה, צמצום שהוחלט עליו בעקבות ההתנגדות הגוברת מתוך הקהילה ומחוצה לה.

הנתונים חייבים להדליק נורה אדומה, אומרים בליב"ה לסרוגים. "זמן רב אנו מתריעים בדו"חות שהוצאנו ובמידע שהגשנו לפני מקבלי ההחלטות, יחד עם פעילים נוספים מקהילת ביתא ישראל, שהמיועדים לעליה שנמצאים כרגע במחנות בגונדר אינם יהודים, ולכן אף לא עולים לארץ מכוח חוק השבות המקל, שמאפשר גם לצאצאי אב וסב יהודי לעלות, ובעליה האחרונה הגדילו לעשות והחליטו על העלאת 9000 איש שלא עומדים אפילו בקריטריונים שהיו בעבר להעלאת פלאשמורה, ולא עברו את אישור הרבנות הראשית, שבעליות הקודמות אישרה את הרשימות."

מה מטרתם של הדוחפים להעלאתם?

"לא לחינם התריעו שרי הפנים בעבר, כמו מאיר שיטרית ואופיר פז-פינס, שאין לאפשר את הבאתם לארץ, מכיוון שזו עליה שלא נגמרת, ובכל פעם שמעלים ומתחייבים שזו הפעם האחרונה, צצים לאחר מכן עוד אלפי עולים ושוב מבטיחים שאלו ממש האחרונים, וכך כבר עלו 4 סבבים של עשרות אלפי בי פלאשמורה. זו גם הסיבה בגללה מתנגדים גם היום הגורמים המקצועיים, כפי שטענו בדיון שהתקיים בועדת הקליטה של הכנסת לפני כארבעה חודשים.

הנתונים החדשים של הלמ"ס מציפים שוב את השאלה מה מטרתם של הדוחפים להעלאתם, ובראשם חבר הכנסת אברהם נגוסה, שבעבר אף היה חבר בארגון מסיונרי.

הגיע הזמן להסיר את המסך מהניסיון להעלות את הפלאשמורה במסווה של איחוד משפחות ודאגה לחלשים, הנסיונות להעלות עוד אלפים מבני הפלאשמורה, ללא קריטריונים ברורים ובלי אישור הרבנות הראשית גורם לכניסה של מאות ואלפי נוצרים לארץ ופוגע בזהותה היהודית של המדינה. הגיע הזמן לעצור את ה"עליה" הבלתי נגמרת הזו ולהעלות את העולים אך ורק בתאום עם הרבנות הראשית כפי שנעשה בעבר."

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
5 תגובות - 5 דיונים מיין לפי
1
מוצא עצמי כמסכים בהחלט לעמדה המוצגת בכתבה זו
כל אפריקה בדרך לכאן. | 25-12-2018 17:08
כבר ב1991 אמרו לי בקניה על העלאת יהודי אתיופיה...אחריהם כל אפריקה בדרך אליכם...עברו כמעט 30 שנה והם צדקו...
2
600 נוצרים! מה הפחד הגדול?
שי | 25-12-2018 18:56
למה מדינה עם 6 מליון יהודים צריכה לפחד מ-600 נוצרים? אם מתוך ה9000 שעלו יש 600 נוצרים, זה נראה לי מחיר סביר לחלוטין. די כבר עם כתבות ההפחדות מכל פיפס שנועדו להצדיק את הקיום (ותזרים המזומנים) של אירגונים שונים ומשונים. תפסיקו לפרסם אותם, או לפחות תוסיפו איזו הערה
3
שיתוף הקייסים בתוכנית העליה
אדיסו | 25-12-2018 20:22
לצערנו כיום העליה עפי אינטרס כזה או אחר ומכשירים את האוכלוסיה אורח חיים יהודי. אני מאמין שרוב האוכלוסיה היהודית עלתה כבר לארץ ומעטים שנשארו אחורנה חלקם מבחירה וחלקם מאונס , נלקחו למלחמה בכוח וכו'. אני מציע לשתף את הקייסים (רבני ביתא ישראל) בתוכנית העליה והם הסמכות לקבוע מי יהודי ומי לא עלד סמך ספירת דורות של אותם מבקשים המבקשים לעלות. צרכים לזכור שעליה לארץ של לא יהודיים מתקיים לצערנו גם מארצות שונות. אך נושא העליה של שחורים בולט ועשה רעש ורואים את זה גם בנושא טיפול הפילטים השחורים. ארץ ישראל לעם ישראל ולעם היהודי בעולם.
4
פלשמורה=צבועים!!
מיכאל | 26-12-2018 8:12
מדובר באינטרסנטים, שמשנים דת בעבור איכות חיים!! האם אנו רוצים אוכלוסייה זו בקרבנו?? ברגע שיהיה להם כדאי, הם יתנצרו או יתאסלמו!! אנו מעניקים להם דירות ומענקי קליטה של מיליארדים על חשבון ילדינו!!
5
פלאשמורה
יהודה | 27-12-2018 0:27
רק פוליטיקאים נכנעים ללחצים ומעלים לארץ גויים גמורים. כולם יודעים שהם לא יהודים .תשאלו באקדמיה או את ביתא ישראל .