חוסכים בזמן: אפליקציית וואטסאפ השיקה עדכון חדש לאפליקציית האנדרואיד, המוסיפה מצב חדש בשם "תמונה בתוך תמונה" המשפר את תצוגת תכני המדיה הנשלחים בהודעות. האפשרות החדשה התווספה לאפליקציית האייפון כבר לפני מספר שבועות, וכעת החברה מיישרת קו עם כל גרסאות האפליקציה השונות.
במסגרת העדכון, המשתמשים כבר לא ייצטרכו לצאת מהאפליקציה כדי לצפות בסרטוני וידאו שהחברים שולחים להם כפי שהיה נדרש לעשות עד היום. במקום זאת, לחיצה על הקישור יפתח את הסרטון בחלון קטן שיופיע מעל חלון השיחה- כך שתוכלו לצפות בסרטון ולהקליד תגובה לשולח במקביל.
המשתמשים יוכלו להזיז את חלון הצגת הסרטון לכל מקום שירצו במסך, והסרטונים המוצגים בו ימשיכו להתנגן גם אם תצאו מהשיחה שבה הם נשלחו. רק יציאה מהוואטסאפ או לחיצה על סגירת החלון יובילו להעלמותו. במידה ותחזרו בהמשך לסרטון, הוא יתחיל להתנגן מהמקום שבו הפסקתם לצפות מקודם.
בשלב הזה, חלון הסרטונים מכיל מספר הגבלות. החלון ייפתח רק אם השולח ישים בהודעה את הקישור המלא לסרטון, ולא קישור מקוצר שנוצר על ידי אפליקצייה חיצונית. כמו כן, הצפייה בתוך האפליקציה מוגבלת כעת לסרטונים ביוטיוב, פייסבוק, או אינסטגרם, אך בוואטסאפ הבטיחו להוסיף תמיכה גם בפלטפורמות אחרות כמו טוויטר ואתרים נוספים.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
יונתן ברגר
ראשון
13:14 20.12.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר