מרק עדשים כתומות
אחרי כל הלביבות והסופגניות, אין כמו מרק מחמם ובריא להרגיע את הגוף והקור. אז אם אתם עדין מתלבטים מה להכין, מרק עדשים כתומות- זה המרק בשבילכם. קל להכנה והכי חשוב טעים
מצרכים:
250 גרם תפו"א חתוך לקוביות גסות
100 גרם בצל סגול חתוך גס
150 גרם גזר חתוך גס
3 שיני שום
150 גרם עדשים כתומות
ליטר וחצי מים
מלח וכמון
אופן ההכנה:
1. בסיר גדול מטגנים את הבצל, לאחר 4 דקות מוסיפים את תפו"א השום והגזר ל3 דקות נוספות
2. מוסיפים את המים והעדשים ומבשלים במשך חצי שעה
3. מתבלים במלח וכמון וטוחנים בעזרת מוט בלנדר עד לקבלת מרקם חלק ואחיד
בתאבון!
================
המתכון באדיבות רשת קפה גרג
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים