(קרדיטים: מילים ולחן – נתן גושן // הפקה מוזיקלית – גלעד שמואלי)
בא לחלום: אחרי שכבר חשבנו ששמענו וראינו את נתן גושן הכי חשוף שרק אפשר, גושן מפתיע אותנו הבוקר (ג') וחושף סינגל קליפ חדש בשם "באתי לחלום", בו צועק את כל מה שיושב לו על הלב בשנים האחרונות.
גושן העובר תהליך התחזקות כבר כמה שנים, חושף בסינגל החדש שכתב והלחין, ביקורת נוקבת לכל כיוון. החל מהדת והפוליטיקה ועד לחלקים הכי אישיים בתוכו. "איך בונים מוסר בעם עם הנהגת שחיטות", "איך אוכלים כשר היום ואיזה רבנות" ועד "הנשמה בוכה כשמדברים איתה פחות שלי היא מפגינה, יוצאת לרחובות".
"משתוקק לתהליך התשובה שלי"
הסינגל החדש יוצא אחרי ההצלחה הגדולה של שיר הנושא לסרט "סיפור אחר", שיר שנתן כתב והלחין לצד שבעה שירים נוספים המהווים את פסקול הסרט בו גושן גם משחק לראשונה בתפקיד קולנועי מוזיקאי חוזר בתשובה, שמזכיר לא מעט את סיפור חייו.
"המפגש שלי עם החזרה בתשובה לא רק שלא מלחיץ אותי, אלא אני משתוקק לתהליך התשובה שלי" סיפר גושן לסרוגים "אני חווה את זה כל יום ומשתדל להתחזק". לצפייה בראיון המלא לחצו כאן
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים