יעקב אילון עוזב.
מגיש החדשות של חדשות ערוץ 10, יעקב איילון הודיע במפתיע על פרישתו מהערוץ
במכתב שכתב אילון לחבריו בחברת החדשות, ושמתפרסם באתר Ynet, הוא כותב כי סיבת העזיבה היא על רקע המעבר לירושלים.
עד לפני מספר חודשים שידר הערוץ מאולפנים בגבעתיים, אך לפי החלטת משרד התקשורת נאלץ הערוץ לעלות לבירה, שם הוא משדר מאולפנים בסמוך לבנייני האומה.
בהודעת הפרישה כתב אילון בין השאר: "רובכם עדים לפרקטיקה האווילית שמתרחשת מדי ערב במהדורה המרכזית מאז 1 בינואר, שבמהלכה עבדכם אורז כל יום את מטלטליו ונוסע לבדו לירושלים כדי להגיש משם מהדורת חדשות."
בהמשך כותב אילון כי בשל המעבר איכות השידור ירדה, כשאת תמונת האולפן מקרינים מאחוריו על מסך ריק, אין ראיונות באולפן החדשות ורצף של תקלות טכניות תוקף את המהדורה.
את השידור מירושלים הוא מכנה בשם "ישיבה בגלות" כשהוא אינו יכול לדבר עם כתבים ועורכים או לצפות בכתבות.
"אחסוך מכם את כל הפלפולים הרגולטוריים שהביאו ל'פיתרון' הקלוקל הזה. אין בינם ובין טלוויזיה נורמלית שום דבר – רק פגיעה באיכות המהדורה ובצופים." כותב אילון ומוסיף "הסכמתי לטירוף הזה לזמן מוגבל, נוכח הטענה שזה 'יציל' את ערוץ 10. אז הערוץ ניצל והזמן עבר, אבל תנאי העבודה הבלתי אפשריים האלה נשארו."
כזכור, ערוץ 10 עמד בפני סגירה, כשרק לחץ על נתניהו הוביל לדחיית החובות של הערוץ מה שאיפשר את קיומו למשך שנה נוספת.
את מהדורת החדשות תגיש בימים הקרובים לבדה, תמר איש שלום, כשלא ברור האם הערוץ שנמצא בקשיים כלכליים, יצליח לגייס מגיש חדשות נוסף.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
יפה יוסף
כל אחד ישים על ליבו.שכל מה שהוא עושה לעצמו עושה.
15:42 14.10.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר