חדשות

לאחר הניצחון: מירי רגב מבקרת במסגד • צפו

שרת התרבות והספורט מירי רגב החליטה לחתום את ביקורה באבו דאבי, בביקור במסגד השייח זייד בן סולטן, הנחשב למקום החשוב במדינה - צפו

WhatsApp Video 2018-10-29 at 08.15.35
WhatsApp Video 2018-10-29 at 08.15.35

לאחר הניצחון המרגש באבו דאבי, שהג'ודוקא והמדליסט הישראלי, שגיא מוקי זכה במדליית הזהב בתחרות גראנד סלאם. שרת התרבות והספורט מירי רגב הוזמנה על ידי נציג רשמי של איחוד האמירויות, השייח מוחמד, לביקור רשמי במסגד השייח זייד בן סולטן – אבי האומה.

המסגד הוא המקום החשוב ביותר במדינה, אליו מוזמנים מנהיגי עולם המבקרים באבו דאבי.

ההזמנה הרשמית אליו היוותה למעשה את רגע השיא בהכנסת האורחים המכובדת של המקומיים כלפי השרה רגב והעצימו בכך את חשיבות הביקור שלה באבו דאבי.

רגב כיבדה את המארחים ולבשה בגדים מסורתיים וחלצה נעליה, כמנהג המקום. היא ערכה במקום סיור והתרשמה מהיופי הרב שבמסגד. "יש במסגד הזה מסר של אחווה ושלום. מאחלת שמאבו דאבי ייצאו חיים טובים ושלום לכולם", כך חתמה השרה רגב את ביקורה במקום.

השרה רגב היתה גם לאישיות הבכירה הראשונה מישראל שחתמה על ספר האורחים במסגד והיא בחרה לעשות זאת דווקא בשפה העברית מתוך מסר של אחווה ותקווה לשלום בין העמים.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

6 תגובות
3
מירי רקב
29.10.18

ערבייה במסגד סבא סיבוני היה מאושר. נכדתו הערבייה האוטנטית בקרה בכור מחצבתה. דיברת איתם בערבית מירי? אני בטוח שכן. שרת התרבות הערבייה הראשונה

הצטרפו אלינו