מפקד פיקוד הדרום האלוף הרצי הלוי התייחס הערב (רביעי) להסלמה בגזרתו, ואומר: ״צה״ל מוכן ומכין את עצמו לתרחישים בהמשך. נדע להגיב בעוצמה גדולה יותר, ונהיה מוכנים לכל תרחיש״.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
לדבריו, "יהיה קשה לשקם את מה שנהרס בתקיפות האחרונות של צה"ל ברצועת עזה".
אחר הצהריים הגיע ראש הממשלה בנימין נתניהו לאוגדת עזה להערכת מצב ביטחונית, זאת בעקבות פגיעת הרקטה בבית בבאר שבע. בדיון השתתפו שר הביטחון, סגן הרמטכ"ל, ראש המל"ל, ראש השב"כ ובכירי מערכת הביטחון. לאחר הערכת המצב הביטחונית, נפגש ראש הממשלה עם ראשי רשויות בעוטף עזה.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בתום הערכת המצב הביטחונית, אמר נתניהו: ״סיימתי עכשיו הערכת מצב עם ראשי צה"ל וצמרת הביטחון. ישראל רואה בחומרה רבה את ההתקפות עליה בגדר, על עוטף עזה, על באר שבע – בכל מקום. אני אמרתי בפתח ישיבת הממשלה השבוע שאם ההתקפות הללו לא ייפסקו – אנחנו נפסיק אותן. אני רוצה לומר לכם היום – ישראל תפעל בעוצמה רבה״.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים