פייגלין משיב לליכודניקים.
אתמול (א') פרסמנו כאן כי ראש מטה יהודי לאומי בליכוד, קרא להעדיף פתק לבן על פני הצבעה למשה פייגלין, בבחירות הפנימיות בליכוד.
"פייגלין וחבריו במנהיגות יהודית, גורמים נזק אדיר למחנה הלאומי ולמדינת ישראל, כיוון שהם מגרשים קולות של מצביעים פוטנציאליים ממרכז המפה הפוליטית, לעבר השמאל." כתב ראש המטה, חיים יואבי רבינוביץ' למתפקדי הליכוד.
רבינוביץ המליץ לאלפי החברים במטה יהודי לאומי, להצביע בפתק לבן עליו יכתב: "מחאה על רדיפת יהודי יו"ש", כדי להביע את המחאה על מדיניות נתניהו שממשלתו "פשוט מתעללת בתושבי יהודה שומרון בעיקר בחלוצים האמיתיים של דורנו, אלה הנאחזים בציפורניים בגב ההר".
בתגובה לדברים מפרסם הערב, ראש מנהיגות יהודית, משה פייגלין תגובה האומרת כי רק הוא האלטרנטיבה האמיתית לנתניהו.
"בימים האחרונים מופצת קריאה לאנשי יו"ש והציבור הנאמן לא ללכת להצביע בבחירות לראשות הליכוד אלא 'להישאר בכורסא'. נו, טוב, כדי להישאר בכורסא אין צורך לשלם מיסי חבר לליכוד מידי שנה….".
"חוסר התבונה הפוליטית בקריאה הזו ברור – נתניהו אינו צריך את הקולות מיו"ש כדי להיבחר. בשביל זה מספיקים לו הקולות של אנשי תל-אביב". אבל "לנתניהו אכפת מקולותיהם של אנשי יו"ש רק משום שהם יכולים למצב את האלטרנטיבה לשלטונו במקום טוב באמצע הליכוד."
"רק חשש כזה יכול לגרום לו לחשוב פעמיים לפני שהוא מציע את גבולות המדינה הפלשתינית לאבו מאזן, או לפני שהוא מהנהן לברק השואל האם להדהיר את השופל למשימותיו הנלוזות." כותב פייגלין.
"ויתור מראש על האפשרות להציב אלטרנטיבה לנתניהו – הדורסני, ההרסני, שעומד על דעתו להרוס את מגרון – הוא איוולת פוליטית. הוא מייתר את ההתפקדות לליכוד."
פייגלין מסיים את אגרתו במילים: "הרבה הישגים טקטיים ניתן להשיג עם הוכחת כוחו של הציבור האמוני על ידי הצבעה מאסיבית לפייגלין".
הבחירות לראשות הליכוד יתקיימו ביום שלישי הבא, כשהמתמודדים הם ראש הממשלה וראש הליכוד, בנימין נתניהו וראש מנהיגות יהודית, משה פייגלין.
מה דעתך בנושא?
7 תגובות
0 דיונים
רמת-גני שמכיר אותו
עוד מושתל של השמאל
10:08 24.01.2012שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לבוא להצביע
09:37 24.01.2012שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ירמיהו
להרוס את מיגרון ועוד ישובים, לחזור על גירוש קטיף ביו"ש, ולהקים מדינת מחבלים בלב ארץ ישראל. בלי שום הפרעה. כל ההפגנות והפעילויות אז, יהיו כקליפת השום, לעומת הצבעה בפייגלין היום.
07:55 24.01.2012שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסי
22:34 23.01.2012שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
העיקר התוכן, לא השם
22:12 23.01.2012שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד איש שלום
אני מפציר באנשי המטה הלאומי בליכוד ולחיים יואבי רבינוביץ להתעלות מעל עניינים אישיים. יש לנו כאן הזדמנות פז לבלום את מסע ההרס, לעצור את המגרון החלקלק לחמאסטאן, לבלום את כת...
אני מפציר באנשי המטה הלאומי בליכוד ולחיים יואבי רבינוביץ להתעלות מעל עניינים אישיים. יש לנו כאן הזדמנות פז לבלום את מסע ההרס, לעצור את המגרון החלקלק לחמאסטאן, לבלום את כת המשפח שהשתלטה עם גרורותיה הסרטניות על השלטון האמיתי במדינה והרסה את מערכת הצדק, יש לנו הזדמנות היסטורית לעצור את מסע הטירוף. אסור לירות לעצמנו ברגל בעיצומו של קרב השרדות. הדבר לא צודק, לא נכון לא מוסרי, לא ערכי ולא מתחשב כלל ביישובים העומדים לפני הרס וחורבן. רק הצבעה לפייגלין תבלום שריון ברק, תחזק חברי הכנסת הנאמנים לליכוד, תעצור המרוץ לחמסטאן, מי שלא יעשה זאת לא יוכל לאחר מכן לרחוץ בניקיון כפיו ולומר ידי לא הייתה בהרס הזה.
המשך 22:11 23.01.2012שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אין מה להוסיף
22:07 23.01.2012שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר