כ-200 בני אדם, ביניהם קרובי משפחה וחברים- ליוו לפני זמן קצר (ראשון) למנוחת עולמים את ידידיה קלרמן ז"ל שנהרג ביום חמישי האחרון במהלך טיול עם אשתו בתאילנד לאחר שרוכב אופנוע שיכור התנגש בהם. אשתו, קסם, נפצעה קל. גופתו הגיעה הבוקר לישראל. הלוויתו נערכה בבית העלמין במועצה האיזורית גזר.
ראשונה לספוד לו הייתה אשתו, קסם, שנישאה לו לפני כשנה: "לא פחדת מכלום, דיברנו שעות, כל העולם היה פרוס לפנינו, דיברנו על ילדים", צוטטה האלמנה הצעירה באתר 'וואלה'. "רציתי שיהיו דומים לך עם העיניים שלך והלב הענק, אתה מלך העולם יפה שלי".
קסם הוסיפה וסיפרה כי "בתחילת הטיול בקושי שלטת באנגלית, בשבוע האחרון כבר ניהלת שיחות באנגלית. ידידיה שלי, אתה הבעל הכי טוב בעולם, הצחקת אותי עד לב שמיים, לא רציתי להיפרד ממך לרגע, תודה על מה שאתה בשבילי תודה על מה שנתת לי, ידידיה שלי אני אוהבת אותך אהבה ענקית. אתה שלי לנצח ואני שלך לנצח כמו שהבטחנו, תמשיך לתת לנו כוח. אני אוהבת אותך".

• השיחה האחרונה של ידידיה ז"ל: "כולם נופפו לו לשלום"
שירה, אחות של ידידיה אמרה בלוויה כי "אנחנו מלווים אותך בדרכך האחרונה, אחרי שהבוקר ליווינו את אחייניך לבית הספר והגן, תמיד שאמרו לך לנוח, אמרת אנוח בקבר. נוח בשלום, תודה שהכנסת את קסם לחיים שלנו, הצלת לי את הילדים בגירושים, תודה אחי".
יהודית, אחות נוספת של ידידיה אמרה "היה לך כל כך אכפת ממני, אוהבים ומתגעגעים, שמחים שנהנית בטיול. לא יכולנו לבקש אח כל כך טוב, שמחים על השנים המשותפות".
הרב גדעון, רב הישוב איילון ספד לו ואמר: "אנחנו זוכרים אותך עם הלב הענק, תמיד ראשון לעזור, זוכרים לאחר צוק איתן חגגנו שלא נפקד מאתנו איש. אתה עמדת וסיפרת גם בטיול בשבתות בבית חב"ד היית עורך ומנהל את ארוחות השבת, כך גם בבית שבניתם אתה וקסם".
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
0 דיונים
חבר
200? לפחות 2000
06:39 04.09.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלומי
.
11:10 03.09.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלא תדעו עוד צער
בוכים איתכם
21:04 02.09.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מרדכי כהן
קורע לב
20:14 02.09.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מתניה
המקום ינחם את המשפחה בתוך שאר אבלי ציון וירושלים ולא תוסיפו לדאבה עוד.
20:03 02.09.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר