זעזוע: משטרת ישראל הודיעה היום (שלישי) כי חשפה רשת שעסקה ביבוא וסחר בנשים לישראל למטרת העסקתן במתן שירותי מין. מחקירת האירוע עלה כי הרשת הפעילה 8 בתי בושת בכל רחבי הארץ.
חקירת הפרשה החלה בראשית חודש יוני בעקבות מידע שהתקבל במשטרה ובשיתוף פעולה עם רשויות מעבר הגבולות בנתב״ג, לפיו אישה מסוימת ובן זוגה ייבאו אישה מחו"ל למטרת סיפוק שירותי מין בבתי הבושת שבניהולם. ממצאי החקירה הצביעו כי בנוסף לזוג החשודים, מדובר בכנופיה היררכית המתנהלת כאשר לכל אחד מחבריה תפקיד מוגדר בשרשרת הייבוא והעסקת הנשים הצעירות בזנות.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
חברי הכנופיה איתרו את הנשים באוקראינה וגאורגיה באמצעות אנשי קשר המתגוררים במדינות אלו, שפרסמו הצעות עבודה באתרי אינטרנט מקומיים לנשים צעירות. לאחר שהאחרונות השאירו פרטיהן באתר, הוצעה להן העבודה בישראל. אלו שאותרו ונמצאו 'מתאימות' תודרכו על ידי החשודה שכונתה "המדאם". על פי החשד, "המדאם" דאגה לשלוח איש קשר מישראל שפגש בנשים בחו"ל והיה מגיע עימן בטיסה לארץ. מיד עם הגעתן ארצה, נאספו על ידי החשודים והועברו לאחד מ 8 בתי הבושת שפעלו בירושלים, חיפה ואשקלון.
במשטרה קבעו כי ה״מדאם" ניהלה את הרשת יחד עם בן זוגה, שהיה אחראי על הפן הכלכלי. ברשת פעלו על פי החשד גם בנה וחשודים נוספים שפעלו לשכור את הדירות ששימשו את החברים, ולהעביר את הצעירות מבית בושת אחד לשני ותיחזוק הדירות.
הבוקר פשטו שוטרים ובלשים כשבידיהם צווי חיפוש ומעצר על בתי הדירות, בהם עפ"י החשד פועלת רשת בתי הבושת. בחיפוש שבוצע בדירות נתפסו בין היתר כסף מזומן, מכשירי סלולר, דרכונים כספות ומסמכים רבים. במקביל פשטו השוטרים על ביתם של בני הזוג החשודים העיקריים, שם מצאו מזומנים נוספים ומסמכים שונים.
במסגרת הפעילות נעצרו 12 חשודים, ביניהם ה'מדאם', בן זוגה, בנה ואחרים. כל החשודים נחקרו והובאו בפני בית המשפט השלום בירושלים לדיון בעניינם. במסגרת החקירה עלה כי חלק מהמעורבים גם חשודים בעבירות הנוגעות לביטוח הלאומי.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
רמץ
אלו שבח"יות
12:33 28.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רבקה
העסקת נשים בעבודה בזויה כזו או הכסף שלא דווח
00:47 13.09.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לסגור את הגבול
הפקרות.
17:42 28.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר