איש התקשורת, אברי גלעד, שעבר ממחנה השמאל לצד הימני של המפה הפוליטית- פרסם פוסט בו התייחס לפטירתו של איש השמאל הקיצוני, אורי אבנרי, וכינה אותו הוגה תנועה ה- bds. עוד הוא טען כי אבנרי התאכזר לאימו ולקרוביו.
בחשבון הפייסבוק שלו כתב גלעד: "השבוע הלך לעולמו אורי אבנרי 'פעיל השלום' כפי שקראו לו בטעות חמורה בתקשורת. אבנרי, ינוח בשלום בכד האפר שלו, היה האב הרוחני של השמאל הפונדמנטליסטי בישראל, ההוגה שמאחורי תנועת ה BDS, ואיש שמורשתו ממשיכה לחיות ברחוב שוקן וסביבותיו ולהשפיע על עולמנו".
גלעד סיפר כי "השבוע התפרסמה צוואתה של אמו של אבנרי. בין היתר כתבה בה כך: 'לבני אורי אבנרי ת.ז. 39517, מרחוב רופין 10א', ת"א, איני מורישה אפילו אגורה שחוקה אחת מאחר ולא טיפל בי ובמקום זאת הלך לבקר אצל הרוצח יאסר ערפאת'. עוד התפרסם השבוע כי אבנרי התנכר למשפחתו, לחבריו, ואפילו לחתוליו התייחס באכזריות. כמו כן בחר לא להביא ילדים לעולם, זכותו כמובן, ומזלם של הילדים שלא באו לעולם הזה".
"ליבי למנוח, שלא ידע ליצור קשרים ולבטא אהבה במעגלים הקרובים לו", כתב איש התקשורת. "איני יודע מה הביא אותו למציאות רגשית כה קשה ואומללה, וזה לא ענייני. מה שכן ענייני זה להתבונן בו, וברבים השותפים לקיצוניות עמדותיו נגד בני עמו וארצו, ולראות שפעמים רבות ההתחברות לאויב המר ביותר של עמך היא בסך הכל קריאה של הרצון להרגיש אהוב, להיות שייך, לרפא פצעים עתיקים בנפש, ולא באמת אידאולוגיה. זאת רק תחפושת. לולא פגיעתם בנו היתה כה חמורה, היה ראוי שננהג כלפיהם בחמלה ונחבק את הילד הפגוע שבהם".
מה דעתך בנושא?
8 תגובות
0 דיונים
בהבגבהג
מפגר לגמרי הארס הזה גלעד
21:04 16.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אוראור
דור המשך לעולם - באמת טוב שהוא עשה את זה בשיא הרצינות - והמבין יבין.
18:23 27.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רון
כל כך נכון לצערי יש עוד רבים מאזרחי ישראל שחיים באשליה
21:32 26.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יפה דוד
נטש את אישתו הראשונה המבוגרת ונישא לאישה צעירה ממני בשנים רבות.
20:20 26.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מרקוס
ל
19:55 26.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ציוני
דורו שהקימו את המדינה
19:52 26.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עם ישראל חי
על אבנרי מותר להגיד שהוא ''חלאת המין האנושי''. כי הוא לא יהודי מושלם. הסבא רבה שלו היה גוי גרמני פקיד זוטר במשטרה.
17:19 26.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מתניה טיקטינסקי
אכן קלעת למטרה בדבריך.
17:13 26.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר