ישראלית בת 30 מעמנואל, נרצחה הערב (חמישי) בפיגוע דריסה סמוך ליישוב חוות גלעד שבשומרון. המחבל שנמלט מהמקום, הסגיר עצמו לכוחות הביטחון ואמר בחקירתו "זו הייתה תאונה". בצה"ל בודקים את הנסיבות.
"מועצה מקומית עמנואל מבכה את מותה בטרם עת של תושבת עמנואל שנדרסה הלילה ליד חוות גלעד", נמסר בהודעת היישוב. "אנחנו מחזקים את ידי הבעל והמשפחה בשעה קשה זו".
בשומרון אומרים כי הפיגוע התרחש באיזור בו בוצע פיגוע הירי בו נרצח הרב רזיאל שבח הי"ד לפני שמונה חודשים.
דובר מד"א, זכי הלר מסר: "בשעה 21:32 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון על הולכת רגל שנפגעה מרכב סמוך לחוות גלעד שבשומרון. מדיווח ראשוני, חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים במקום טיפול רפואי לצעירה בשנות העשרים במצב קשה".

חובש בכיר על אופנוע מד"א דותן מעצרי ופראמדיק מד"א בועז מלכה סיפרו: "כשהגענו למקום הבחנו בצומת המוארת בכביש 60 סמוך לחוות גלעד, באשה בשנות ה 40 ששכבה בתעלה בצד הדרך, היא הייתה מחוסרת הכרה ללא דופק וללא נשימה וסבלה מפגיעה רב מערכתית, הענקנו לה טיפול רפואי וביצענו בדיקות רפואיות, מצבה היה קריטי ולאחר זמן קצר נאלצנו לקבוע את מותה".
יהודה הס ראש סניף איחוד הצלה בשומרון דיווח מהזירה: "החובשים שהיו בסמיכות למקום התחילו בפעולות החייאה על צעירה שסבלה מפגיעת ראש קשה. למרבה הצער בתום מאמצי החייאה נאלצו את מותה בזירה. עקב אופי האירוע הציר נחסם לתנועה".

מבחינתנו מדובר בפיגוע
ראש מועצת שומרון יוסי דגן אמר בתגובה: "מבחינת דרגי הפיקוד בשטח, וגם מבחינתנו, מדובר בפיגוע לכל דבר ועניין. הצומת הוא צומת מואר, עם עמודי תאורה של נתיבי ישראל, אין שום סימן לחריקה ועצירה, לא לפני מקום הפיגוע וגם לא לאחריו. כלומר הנהג לא הופתע מהתאונה. מבחינתנו זה עוד פיגוע קשה של רצח בדם קר, של תושבת השומרון בכביש מרכזי במדינת ישראל".
מה דעתך בנושא?
7 תגובות
1 דיונים
גדעון
אבל העיתון ורב המגיבים פה חולים בראש משינאה. תאונת דרכים , פגע וברח. חסרים יהודים שהורגים על הכביש יהודים? סרוטים לא סרוגים
12:03 17.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בנימין
מאז הטיוח והעמדה למשפט של אלאור אזריה, לא נתפלא אם תהיה הקצנה
11:41 17.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עם ישראל חי
צה''ל מכוון את החקירה, ''כאילו'' קרתה תאונה. והנהג הרוצח ברח מפחד שיהרגו אותו. מהיום תחל ''איתיפאדת תאונות'' כמו זו. הימין אבור לו לשתוק........................
08:04 17.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יפה יוסף
יותר מסוכן בשומרון מאשר בעוטף עזה.עם שר בטחון בישראל נח מאוד בעוטף עזה.
23:00 16.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יובל
למה? למה? למה זה מגיע לעם ישראל? מה הפעם? אין מה לעשות אלר להפריד אותם מאיתנו. ממשלה רופסת!!!
22:27 16.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הסמרטפון
המכשירים שלכם מסוכנים משניהם
06:14 17.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עם ישראל חי
הקרן הנוגחת מחלקת מיליארדי דולרים לאלפי איש במדינה. במזימה לחסל את המדינה היהודית. גם בימין נפלו חללים על מזבח הכסף וסטו שמאלה. קחו את ציפרע ליבני שפיצר. שמימין קיצוני הפכה לכהנת של מרץ שרץ. טפו איכסה
07:49 17.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר