בלי לקרוע את הכיס: 5 פעילויות שוות לסוף החופש
כבר נגמרו לכם הרעיונות? רגע לפני סיום החופש, אספנו עבורכם 5 הצעות להופעות, אטרקציות ואירועים שווים מרחבי הארץ, ללא תשלום ובמחירים סמליים. אז לאן כדאי ללכת השבוע? היכנסו וגלו
כבר נגמרו לכם הרעיונות? רגע לפני סיום החופש, אספנו עבורכם 5 הצעות להופעות, אטרקציות ואירועים שווים מרחבי הארץ, ללא תשלום ובמחירים סמליים. כל מה שנותר לכם זה לבחור ולצאת לטייל!
אתר סרוגים מחלק לכם כרטיסים! הפעם: למתחם הוואיפארק– למידע נוסף המשיכו לקרוא
1. פסטיבל אוריגמי
מתי? עד ה23.8 | בימים א'-ה', בין השעות 11:00-17:00
איפה וכמה? רחוב דיזינגוף 50, דיזנגוף סנטר, תל אביב| הכניסה חופשית!
מה בתכנית? פסטיבל קיפולי נייר ענק, עליו חתום האומן הבינלאומי פול ג'קסון. במקום מוצגת תערוכת "ספארי מנייר" הכוללת כ 120 דמויות של בעלי חיים מקיפולי נייר, מופע אוריגמי מלהיב לכל המשפחה וסדנאות מודרכות המיועדות לילדים בגיל 6-10.
2. מתחם הוואיפארק
מתי? החל מה25.8 עד ה-30.8
איפה וכמה? היכל שלמה בתל אביב | כרטיסים *8023- רוצים לזכות בכרטיסים? לחצו כאן
מה בתכנית? מרכז אקסטרים ייחודי, חדשני ומיוחד, של מתקני אקסטרים (Wipwout) ומתנפחי ענק. המתחם מותאם לאווירה של ההיכל ומציע חוויה ייחודית לכל המשפחה. מתחם חוויה לכל המשפחה, המשלב אוכל, בילוי, תרבות.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=ryEEISguSQg
3. פסטיבל הבובות ירושלים
מתי? 12-16 באוגוסט
איפה וכמה? מתחם תיאטרון החאן, תיאטרון הקרון, בית שמואל, מתחם התחנה הראשונה וגן הפעמון- ירושלים | תשלום סמלי ופעילויות בחינם
מה בתכנית? בילוי שלם- לכל המשפחה עם למעלה מ 30 הצגות מהארץ ומחו"ל של תיאטרון בובות עכשווי לילדים ולמבוגרים. עוד יתקיימו מופעים מיוחדים כמו סיור ב"מוזאון" לחם ועוגיות תיאטרלי ומבדר, ומצפה כוכבים ייחודי ש"יטיס" ילדים לחלל.
במקביל להצגות יתקיימו בחצר תאטרון החאן פעילויות חינם שונות וסדנאות יצירה לילדים במחיר סמלי ובערב, הופכת החצר למוקד בילוי למבוגרים עם מופעי קברט ומוסיקה.
בגן הפעמון יערכו אירועי חוצות ייחודים לכל המשפחה: השנה זהו "מועדון הפיקניק" ובו כ- 20 אמנים ייערכו פינות פיקניק צבעוניות ואינטראקטיביות עם הילדים- פתוח לקהל.
כל מוקדי הבילוי בפסטיבל במרחק הליכה זה מזה.
4. פסטיבל הכלייזמרים צפת
מתי? 14-16 באוגוסט, ימים שלישי עד חמישי החל מהשעה 18:00 ועד 1:00 בלילה
איפה וכמה? סמטאות העיר העתיקה, צפת | הכניסה חופשית!
מה בתכנית? הופעות תחת כיפת השמיים של נגני כלייזמר מסורתיים כמו: מירל רזניק ומוסא ברלין- לצד מיטב האמנים הישראליים, ביניהם: יהודה פוליקר, עמיר בניון, דוד דאור עם קובי אפללו, רבע לאפריקה, חגית כפיר ועוד.
ללוח המופעים המלא ולפרטים נוספים ניתן להיכנס לאתר הפסטיבל
5. לילות תחריר בעתיקה
מתי? 15/8 ובכל יום רביעי עד סוף חודש אוגוסט
איפה וכמה? האירוע יתקיים בכיכר המוריסטאן, ירושלים | הכניסה חופשית!
מה בתכנית? חוויה אחרת של היכרות עם המרחב שלנו ועם שכנינו. דרך הצלילים, המוסיקה, והאווירה המשגעת של לילות הקיץ של תחריר בעיר העתיקה. נאזין, נרקוד, נהנה ונגדיר מחדש מושג שהפך להיות שגור כל כך, מזרח ומערב.
חגיגה תחרירית מרגשת של צלילים ומנגינה בין המזרח והמערב של העולם הערבי וארצות האסלאם. מלב המזרח התיכון: מצרים, סוריה ולבנון ועד המדינה הגדולה באפריקה הלא היא אלג׳יריה, ומדבר הסהרה של מרוקו המהוללת.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו